Cred ca in cazul asta ea chiar nu vrea sa faci asta, mai ales daca nu sunteti impreuna. Eu zic ca ar trebui sa respecti decizia ei, si daca ti la ea intr-adevar vorbeste cu ea, cred ca 2-3 ani este prea mult timp, si scuza cu prietenul din copilarie sincer nu termin sa o cred. Eu cred ca mai bine te vrea doar de prieten si nu de iubit, dar ca sa nu te faca sa te simti rau ti-a zis asta, sau poate ca inca nu este sigura de ceea ce simte pentru tine, sincer nu stiu ce sa cred, dar mi se pare o scuza un pic rara.
Mai copile, daca ea ti-a spus ca are un prieten din copilarie pe care nu vrea sa-l raneasca, inseamna ca nu te iubeste si tu gaseste-ti o fata care sa te iubeasca cu adevarat.
Cati ani aveti? Daca aveti 14-15 va fi doar o dragoste adolescentina, nimic serios, daca sunteti mai mari 15+ atunci ce pot sa zic, poate nu esti un baiat serios care ar sta cu una doar pentru sex sau alte motive
Am 14 ani...si stiu cum e o relatie din asta adolescentina care e doar asa, o copilareala, dar ea nu poate fi cu mine, din cauza astuia...acum va fi o copilareala dar ea chiar ar vrea sa fie altfel peste cativa ani, cand vom fi mai maturi(poate ca am 14 ani, dar nu sunt chiar imbecil)
Ann2info întreabă: