anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Heiiii TPU happy! Am o mare problema Prietena mea a cunoscut un baiat si acum cateva zile mai precis joi au facut. o, Dar au facut. o fara protectie, acum mie si prietenei mele ne este foarte frica... + ca ii este foarte rau, si uneori are greturi. Prietena mea are 14 ani. Va rog Nu stim ce sa facem. Va rog ajutati.ne. Multumesc Anticipat!:*

12 răspunsuri:
| Sweet00gum a răspuns:

Daca poate discuta cu matusa ei, e cel mai bine. Testele de sarcina nu arata raspuns bun decat dupa 21-24 de zile. E prea devreme pentru un test. Cel mai bine e sa mearga la doctor.Simptomele de sarcina nu apar in niciun caz dupa cateva zile, stresul o fi de vina!

| ioanapantea a răspuns:

Greturile nu apar neaparat datorita sarcinii si cum spune Sweet00gum simptomele nu apar dupa cateva zile ci dupa cateva saptamani, luni. Si poate a avut greturi si stari de rau din cauza ca tot s-a gandit acolo si probabil a fost speriata. Nu cred ca este vorba despre o sarcina dar puteti sa mergeti la un medic pentru a afla. Eu zic sa nu ii spuneti inca mamei ei daca nu sunteti sigure/i ca este insarcinata. Bafta!

| oanaX a răspuns:

In primul rand cumparati un test de sarcina. daca nu au trecut 72 de ore ducetiva la farmacie si cereti o "pastila de a2a zi" daca a facut testul si e pozitiv sa se duca prietena ta la mama ei ca er singura care o poate ajuta si sa stea linistita k mama ei va fi foarte preocupta de cum sa o ajute in cat nu o va caerta mai mult de 5 minute

| ßąßiii a răspuns (pentru oanaX):

Mda... Aici e problema. Mama ei e plecata in Spania, iar ea sta cu tatal ei si. tatal ei cam bea... Sper ca integi. Multumesc mult!

| oanaX a răspuns (pentru ßąßiii):

Nu are nici o ruda mai apropiata? daca nu ar mai fi o solutie. sa ii pov mamei ei la telefon ce s-a intamplat si sigur ii va spune exact ce sa faca

| ßąßiii a răspuns (pentru oanaX):

Din cate am inteles are o matusa, dar sta cam departe de ea adica in alt oras. Si cu matusa ei se intelege cel mai bine din toate rudele. Ca sa zic asa.:d.

| indragostituspun a răspuns:

E probabil sa fie insacinata nu stiu ce sa zic dar e foarte bine ca cu totu ca au facut-o esti alaturi de ea esti un adevvarat barbat frate bravowinking

| silviutzu97 a răspuns:

Mergeti la ginecolog, altceva nu prea stiu.

| jonhy_8693 a răspuns:

Daca o folosit pastile e bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La doftor.

| ßąßiii a răspuns (pentru anonim_4396):

O sa mergem si la doctor, dar asta fiind in cel mai rau caz.

| ßąßiii a răspuns:

Va multumesc mult. S-ar putea sa aveti dreptate pentru ca a fost cam stresata. Sunt singura care ii sunt aproape in aceste momente si am cautat peste tot solutii, ceva, si m-am gandit sa apelez si la voi. Va multumesc mult!happy