Ooo
da asta ii so sweet.![]()
serios acuma...baiatul a fost cam timid si a crezut ca e o ideea buna.e semn clar ca te place.greseala ta a fost ca iai spus ca ti-ai dat seama.trebuia sa te prefaci ca nu stii
...
eu zic sa iei legatura cu el, sa NU aduci in discutie ce a facut el si sa te comporti cu el de parca ti-a placut ce a facut el.astfel o sai dai incredere si destul de curand te va intreba.iar daca nu te va intreba atunci eu zic sa-i spui o data :" hai mai...de ce ma tii atata in suspans? nu ma intrebi odata?".ii spui asta zambind, ca si cum ar fi o gluma.si de aici cred ca te descurci.
baiatul e probabil timid pentru ca s-ar putea sa fie prima data cand tine cu adevarat la o fata.si odata ce o sa fiti impreuna o sa prinda curaj.credema pentru ca si eu am fost ca acel baiat
. bafta
Sorry dar pot sa iti raspund doar la intrebarea 1:
-pai poti sa il vezi la scoala, ca tot incepe luni, nu cred ca disperi pentru o zi, nu? Oricum bafta:*!
Buna.nu am inteles exact ce sa intamplat.deci el si-a facut niste id-uri si s-a dat drept alte persoane?
A facut alte id-uri dandu-se drept alte persoane, si batea apropouri la o relatie cu el!
Ooo
da asta ii so sweet.![]()
serios acuma...baiatul a fost cam timid si a crezut ca e o ideea buna.e semn clar ca te place.greseala ta a fost ca iai spus ca ti-ai dat seama.trebuia sa te prefaci ca nu stii
...
eu zic sa iei legatura cu el, sa NU aduci in discutie ce a facut el si sa te comporti cu el de parca ti-a placut ce a facut el.astfel o sai dai incredere si destul de curand te va intreba.iar daca nu te va intreba atunci eu zic sa-i spui o data :" hai mai...de ce ma tii atata in suspans? nu ma intrebi odata?".ii spui asta zambind, ca si cum ar fi o gluma.si de aici cred ca te descurci.
baiatul e probabil timid pentru ca s-ar putea sa fie prima data cand tine cu adevarat la o fata.si odata ce o sa fiti impreuna o sa prinda curaj.credema pentru ca si eu am fost ca acel baiat
. bafta
1. Sunt sigur ca este bine doar ca ii este rusine de ce a facut si nu mai doreste sa dea ochii cu tine, dar ii va trece.
2. Sigur simte ceva pentru tine daca spui ca esti mai speciala pentru el![]()
3. Daca doresti o relatie imatura si copilaroasa continua cu el, eu din chestia cu idurile pot sa spun doar ca este imatur
VreauOrelatie întreabă: