| BiancaZ15 a întrebat:

Hello TPU. O sa evit prea multe detalii si intreb direct. Ce inseamna atunci cand un baiat iti face complimente de genul,,ai o gura foarte frumoasa",,, ce gura mare ai" (si nu in sens ca vorbesc mult sau asa), "ce gura larga ai". Ce naiba? laughing) mai ales ca baiatul care face e fratele meu. Help pls!

17 răspunsuri:
| Aylee a răspuns:

Pur si simplu glume de marinar obosit. Obisnuieste-te cu aceste "complimente", desi mi se par cam deviate aceste cuvinte pentru un frate... incearca sa nu iasa mai mult de atata. Altercatiile, injuriile si bataile sunt normale intre frati.

| darrio2007 a răspuns:

Glume de prost gust. Daca era altul cred ca ar fi vrut sa faceti o proba.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Baiatul doar verifica parametrul necesar pentru sex oral, dimensiunea gurii influenteaza calitatea actului sexual oral

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Fratiorul face asta? noaptea cum dormiti? imrepuna in acelasi pat?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Are fantezii cu tine? Se gindeste la oral? Ce frate ai, sărit de pe fix. E fratele tau bun, sau e vitreg?

| BiancaZ15 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Pai e bun.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru BiancaZ15):

Nasol atunci, iarta ma ca i ti zic, dar nu e sanatos la cap, ce vârstă ave ti voi doi?

| BiancaZ15 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Pai eu 15, iar el 17.

| neutrino a răspuns:

Asa stie el, si ii place, sa te sicaneze!

| raMLesS a răspuns:

Vrea să-i faci oral, ii place gura ta rolling on the floor)).

| BiancaZ15 explică (pentru raMLesS):

Mda posibil laughing.

| raMLesS a răspuns (pentru BiancaZ15):

Da, dacă aia din poză eşti tu, atunci are dreptate, aww eşti bună rau laughing).

| Xpressurself a răspuns:

Mai mai, se dau fetele la tine, acum si fratele? eu zic sa-ti gasesti un baiat si sa lasi imaginatia deoparte ca nu ajuta tare mult in aceasta situatie. nu cred ca nu iti poti gasi un iubit. trebuie doar sa vrei.

| BlackAndWhite1 a răspuns:

E cam ciudat ca vine de la fratele tau. Daca era un baiat oarecare as fi spus ca se da la tine.

| Iyulia3712 a răspuns:

Wtf, e sarcastic si nu a gasit alta metoda de a-si bate joc de tine, in afara de aceste"complimente" asa cum le numesti tu.

| Sfinnx a răspuns:

Ca vrea sa i-o sugi.

| BiancaZ15 explică (pentru Sfinnx):

Vai si mai direct nu o puteai spune!