| CiocanelGheorghe1986 a întrebat:

Helloooo TPU! Sunt casatorit de 9 ani cu sotia mea si am 2 copii ce ii iubesc mult, recent nevasta mea a citit pe internet si mi-a propus sa facem lucruri mai deochiate, mai exact "relatie deschisa" adica fiecare dintre noi sa poata fi cu altii, eu cred ca dansa vrea doar sa se *** cu altul, adica mie nu mi se mai scoala instrumentul, imi va strica casnicia asta si ce sa fac cu copiii mei?

Răspuns Câştigător
| StoicAnalysis a răspuns:

Cam aiurea prietene... Ea a citit asta si ti-a spus si tie, pentru a nu se simti ea vinovata cand o sa faca sex cu altii. Ea sigur are in minte niste barbati cu care ar vrea sa incerce asta. Chiar daca tu nu vei accepta asta, ea s-ar putea sa incerce oricum sa faca faca asta cu altii fara sa stii tu. Iar cand vei afla intr-un tarziu de asta, va incerca sa isi justifice fapta facandu-te pe tine sa te simti vinovat pentru infidelitatea ei.
Fi cu ochii in patru de acum in colo, si iubeste-ti copiii in continuare.

12 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Fratioare, am o veste proasta pentru tine...casnicia ta deja s-a stricat.

Răspuns utilizator avertizat
| wildthing a răspuns (pentru luxlux2488):

Unele, chiar daca o gandesc, sunt indeajuns de inteligente sa se abtina, in sensul ca isi dau seama ca si daca se duc cu altul, la un moment dat le trece pofta si de ala, la fel cum le-a trecut si de barba-su (si alora le trece pofta de ele)...si atunci prefera sa stea in banca lor si sa nu-si riste casnicia pentru un f0otai.
La fratele nostru aici e mai grav. Daca ea i-a propus asa ceva, eu ma gandesc ca ea deja are pe cineva.

| wildthing a răspuns (pentru luxlux2488):

Ceea ce pentru tine inseamna "viata frumoasa", pentru altii (printre care ma numar si eu) e un cosmar. Nu as putea accepta ca alt barbat sa se atinga de femeia mea sau mai rau, sa ma duc si eu cu ea la alt barbat (asa cum sugerezi tu) nici daca as mai trai 1000 de vieti. Din punctul meu de vedere e absolut monstruos. E ceva ce simti, nu ceva ce alegi sa simti. Daca ea vrea sa si-o traga cu altul, in momentul in care aflu, s-a terminat definitiv si iremediabil.
Acum eu nu stiu cum e fratele nostru, dar daca seamana cat de cat cu mine, nu va accepta in vecii vecilor ceea ce propui tu. Deci cum vrei tu sa-si faca astfel "viata frumoasa", un barbat care uraste cu toata fiinta lui o astfel de posibilitate?

| Bogdan1o a răspuns:

Cum adică nu ți se mai școală? Deloc? Asta ar fi o problema medicala.
Tare sunt cazurile în care merge o relație deschisă. Dar puteți încerca.

| ania a răspuns:

E o idee foarte proastă, asa va distrugeți casnicia

| mihai69 a răspuns:

Dacă ai și mintea deschisă, nu se strică nimic.

| dragodana a răspuns:

Salut!
Am o senzatie ca v-ati casatorit de tineri si ca ea deja s-a saturat de monotonie.
Ia pune mana si plecati undeva voi 2 intr-un city break, incercati pozitii noi, locatii noi.
Fa altceva decat faci acum.
My friend, casnicia ta este deja stricata daca ea vrea alt...instrument.
Copii tai sunt importanti, dar nu toata ziua sa fie pe primul loc.
Esti in primul rand barbat, sot, apoi tata.
Te-ai plafonat si se vede.

| Kiran a răspuns:

Posibil ca da, va ruina tot ce ai cladit in acesti 9 ani. adica, ati investit economic, emotional cat si fizic in aceasta relatie ca acum din cauza unor vremuri moderne sa aduca idei ce pot periclita siguranta familiei. legat de copii, nu este neaparat un divort acest lucru dar este o problema pentru ca poate forma o conexiune emotionala cu cineva unde, posibil sa fie ceva ce poate aduce in cele din urma divortul.

| Rosssaaa a răspuns:

Nu prea e ok asa ceva adică sigur se poate găsi o altă rezolvare