| tinka1 a întrebat:

Help Me! Deci am mare nevoie de sfaturi! M-am despartit de iubitul meu acum 1 luna si ceva. Adica nu m-am depsartit, dara, luat o pauza ( credeam ca pentru ambii va fi mai bine sa stam o perioda separati ). In acest timp am fost la o petrecere acolo unde m-am culcat cu mai multi ( nu ca as fi curva ), dar eram beata si cred ca putin am si tras pe nas, deci erau niste baieti muschiosi asa super cu care am fost colegi, deci s-a intimplat sa facem sex. Acum iubitul meu cu care am luat pauza ne-am impacat, chiar azi am facut un test de sarcina pentru ca de 12 zile am o pofta nebuna, am tinut dieta Dukan si am slabit, dar azi am mancat tot ce am vrut pentru ca nu mai suportam, deci zisem ca am facut un test de sarcina si este pozitiv! Sunt insarcinata;( nu stiu de la cine sunt. Ori copilul va fi de la unul din cei 3 de la petrecere sau de la iubitul meu. Acum trebuie sa ii zic iubitului ca sunt insarcinata de la el. Ce credeti ca trebuie sa fac : sa avortez sau nu? Am m-ai facut deja avort, nu ca ma tem de acest fapt, doar ca ma tem pentru sanatatea mea. Eu as vrea un copil, dar nu la aceasta varsta eu inca trebuie sa am o cariera... ajutati-ma! Dau Funda raspunsului care nu ma va critica si imi va da sfaturi bune.

PS: Stiu ca am scris mult, dat va rog ajutati-ma

Răspuns Câştigător
| cllaudDia a răspuns:

Sincer copilul nu are nicio vina pentru aventurile tale. cel mai bine ai vorbi cu actualul tau iubit si i-ai spune adevarul. Ai putea sa ii spui ca el e tatal copilul, dar intr-un final oricum si-ar da seama. Daca ai bani fa un test de paternitate sa vezi al cui e copilul.

34 răspunsuri:
| tinka1 explică (pentru cllaudDia):

Asta si voi face. Multumesc de sfat. Si multumesc ca nu m-ai criticat ca toti ceilalti

| cllaudDia a răspuns (pentru tinka1):

Nu ar fi avut rost sa te critic pentru ca faptul e deja consumat si nu te-ar fi ajut cu nimic criticile. Bafta si ai grija pe viitor!

| uleaancuta a răspuns:

Eu nu cred o iota din tot ce ai scris mai sus, asta mai putin, daca e adevarat, inseamna ca esti o curva!

| tinka1 explică:

Am venit acum de la medic si mi-a zis ca nu sunt insarcinata. Si ca testul mai face cateodata greseli.