anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey...am dansat cu un baiat la o petrecere.si ma tinea fosrte strans.si foarte aproape de el...era un blouse...si i'am simtit"'treaba"...foarte tare...si vroiam sa va intreb... oare a avut erectie? d la un simplu dansthinking

Răspuns Câştigător
| Tessy a răspuns:

Da, este posibil.
Mai ales daca erai in rochita scurtasmug
Multi baieti se excita imediat, deci sigur o sa isi aminteasca de tinelaughing

Hai pup si ai grija>big grin

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Da, sigur ca da. Cum de la un simplu dans? E mai mult decat suficient, uneori e suficient un zambet sau o privire.

| Sara a răspuns:

laughing pffhee hee ori nu a facut sex de mult. ori chiar i ai placut extrem de mult. Daca ai avut miscari lascive, sigur a excitat

| emi a răspuns:

La simpla privire catre o fustita poate fi indeajuns...Si nu este numic ciudat sa aiba o erectie din cauza asta, din contra este normal, si in astfel de situatii nu are nimic de spus. eventual sa astepte sa decurga lucrurile la ceva mai multlaughing

| alexdop21 a răspuns:

rolling on the floor i-ai simtit treaba? omg!
Poate avea si el 14 ani si s-a simtit excitat de prezenta ta asa aproape de organul sau genital! Si stai linistita ca nu iti trebuie foarte mult sa ajungi la erectie!

| bluerose a răspuns:

Pai spune-ne tu, ca tu i-ai simtit treaba...laughing

| snepy a răspuns:

Si care e problema?

| annda a răspuns:

Daca era telefonul?big grin Daca esti tu sigura ca era "treaba" e foarte posibil, cine stie cum dansai tu sau cum erai imbracata. laughing

| emima a răspuns:

Bai nu vb asa saraca fata dar cred ca au dreptate daca tot te aprppiai de el sigur ca nu e animal sa ju aiba nici o reactye cred ca sa excitat dar nu avreut sa zicakiss
multe bafta

| rebelutza4u a răspuns:

Se poate... dar poate avea cv in buzunar.tel sau nu stiu... daca si u ai dansat mai provocator pe langa el si ai fost imbracata sexi...atunci clar a avut erectie daca ai simtit u... u ar trebui sa stii mai bine ca doar u ai simtit.

| koxatu a răspuns:

Nu avea cum sa aiaba erectie decat daca era extrem de incordat

| CMaria21 a răspuns:

Mai baiatu` avea 21 d ani...si eram la o petrecere...si eram imbracata intr'o rochita scurtathinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ai fost tu atenta dar cred ca si-a dat drumu in pantalonilaughing rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

He he he cred ca da... doar nu te strangea degeaba.

| daniel_4438 a răspuns:

Era p-o-ate a-t-r-as de prezenta ta, si poate er-a-i imbracata foarte sexi.