Da, este posibil.
Mai ales daca erai in rochita scurta
Multi baieti se excita imediat, deci sigur o sa isi aminteasca de tine
Hai pup si ai grija>
Da, sigur ca da. Cum de la un simplu dans? E mai mult decat suficient, uneori e suficient un zambet sau o privire.
pff
ori nu a facut sex de mult. ori chiar i ai placut extrem de mult. Daca ai avut miscari lascive, sigur a excitat
La simpla privire catre o fustita poate fi indeajuns...Si nu este numic ciudat sa aiba o erectie din cauza asta, din contra este normal, si in astfel de situatii nu are nimic de spus. eventual sa astepte sa decurga lucrurile la ceva mai mult
i-ai simtit treaba? omg!
Poate avea si el 14 ani si s-a simtit excitat de prezenta ta asa aproape de organul sau genital! Si stai linistita ca nu iti trebuie foarte mult sa ajungi la erectie!
Daca era telefonul? Daca esti tu sigura ca era "treaba" e foarte posibil, cine stie cum dansai tu sau cum erai imbracata.
Bai nu vb asa saraca fata dar cred ca au dreptate daca tot te aprppiai de el sigur ca nu e animal sa ju aiba nici o reactye cred ca sa excitat dar nu avreut sa zica
multe bafta
Se poate... dar poate avea cv in buzunar.tel sau nu stiu... daca si u ai dansat mai provocator pe langa el si ai fost imbracata sexi...atunci clar a avut erectie daca ai simtit u... u ar trebui sa stii mai bine ca doar u ai simtit.
Mai baiatu` avea 21 d ani...si eram la o petrecere...si eram imbracata intr'o rochita scurta
Era p-o-ate a-t-r-as de prezenta ta, si poate er-a-i imbracata foarte sexi.