anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey! Am si eu o problema. Am vorbit cu un baiat pe mess si mi-a placut, dar are 21 de ani iar eu doar 13... l-am mintit si i-am zis ca am 19 si continuam sa vorbim dar ma simt un pic vinovata. Ar trebui sa ii spun? Care va fi reactia lui? Tin sa precizez ca am vorbit si chestii mai intime si chiar imi place sa vorbesc cu el. Ar trebui sa continui?
Va rog sa ma ajutati! Multumesc.

8 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Trebuie să fii al naibii de dezvoltată ca atunci când te întâlneşte să te creadă că ai 19 ani, deşi mă îndoiesc.
Aşa, pe messenger, ceea ce ai făcut tu e dovada clară că "relaţiile pe messenger" sunt extrem de superficiale şi că de fapt ceea ce au partenerii sunt nişte simple conversaţii, nişte litere amestecate cu emoticoane şi atât.
Oricum, cel mai bine ar fi să-i spui că ai 13 ani, el să se enerveze şi să-şi vadă de treaba lui şi să priceapă măcar acum la 21 de ani că relaţiile se trăiesc în viaţa reală nu pe messenger.
Salut!

identitate
| identitate a răspuns:

Diferenta de varsta nu e prea mare, problema e ca tu esti "un pic" cam mica.
Care va fi reactia lui, nu putem sti noi... Poti afla doar spunandu-i. Poate ca te intelege si ramaneti prieteni, iar mai tarziu, cand cresti si tu, puteti fi si altceva.In acelasi timp, se poate sa se simta "tradat", desi ar trebui sa inteleaga ca, aproape mereu, cei si mai ales cele mici tind sa spuna ca sunt mai mari pentru a se bucura de atentie.
Toate astea daca vrei ca relatia voastra virtuala sa fie si altceva, sa fie reala sau cel putin virtuala dar bazata pe cat mai mult adevar, daca nu pe adevarul gol golut.Pentru el nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme, ai grija insa ca tu sa nu-ti faci prea multe sperante, sa traiesti totul ca si cum ai avea cu adevarat 19 ani, sa reusesti chiar sa obtii "totul" de la el si sa fii nevoita sa-i spui ca de fapt ai 13 ani sau, mai rau, sa dispari fara sa-i spui vreodata adevarul, sa regreti si sa te intrebi mereu cum ar fi fost daca ii spuneai adevarul...

| candycarrie a răspuns:

Nu ai ce sa continui, pentru ca. esti minora, si i'ai spus ca esti majorastraight face. multi barbati se sperie cand le zici ca nai nici macar buletin, si s'ar simti aiurea ca a vb asta cu. un copil. nu mai face chestii de genul si o relatie cu el nu vei avea niciodata pentru ca 1. daca il minti in continuare vei cladi o relatie pe minciuni. si o minciuna atrage dupa ea alte minciuni. iar nr 2. daca ii spui, sunt aproape sigura ca se va simti aiurea si nu va mai vrea sa continue sa tina leg cu tine. poate daca e ft de treaba. sfatul meu e ca nu are rost sa ii mai ascunzi asta si ca trebuie sa ii spui.

| Carlaaa a răspuns:

Of of of...
Doamne. Am facut si eu chestii de genul asta.Ai grija sa nu te atasezi prea tare de el, dupa care sa nu mai vorbeasca cu tine pentru ca l-ai mintit.
Mi s-a intamplat, doar ca eu la 13 ani aratam de 17.
Deci am avut un avantaj.
Ai grija cu baietii mai mari decat tine, dar si mai multa cu cei mult mai mari decat tine.
Eu zic sa ii spui adevarul si sa mai ai putina rabdare. nu mai fi atat de entuziasmata. Nu tot ce zboara se mananca. [ ti-o spun din proprie experienta ].
Ai grija de tine!

| danco a răspuns:

Las-o balta, esti mica. Ocupa-ti timpul cu altceva. Iar ca amici multumeste-te cu cei de varsta ta. Cand o sa ai 18 ani nu mai conteaza daca ala are si 80 de ani, dar deocamdata, pas.

| maryangel a răspuns:

NU TE JUCA CU FOCUL! La 13 ani esti micuta iar el este major. Poate avea probleme serioase cu legea daca continua relatia cu tine. Sfatul meu e sa legi prietenii cu cei de-o varsta cu tine si lasa baietii mari pentru mai incolo, o sa ai timp destul

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa fac tot mai multi in ultima vreme. Se dau drept cine nu sunt, daca la 13 ani te gandesti la o relatie eu asi spune sa mai astepti, profita de copilaria pe care o ai doar o data in viata.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bine termina ca dupa aia iti va cere sa va intalniti si sa ai relatii sexuale cu el...marog la asta nu veti ajunge cand o sa vada ca esti majora dar mai bine e sai spui adevarul si sa iti ceri scze si ii spui ca l-ai mintit pentru ca iti place de el dar e mai mare ca tine si te va intelege si nu se va supara...ai incredere in mine