| viki16 a întrebat:

Ajutor Nu Mai Stiu ce sa fac am 16 ani si sunt plina de fantezi totul din vina unei verisoare de ale mele mai mari cand am prins-o odata eu si am inceput si eu sa ma uit si a inceput sa-mi placa acum ma uit in fiecare seara inainte sa ma culc si ma doare capul am inceput sa am fantezi chiar cu actorii de filme xxx va rog cum sa scap de dependenta asta

11 răspunsuri:
| sublime89 a răspuns:

Ok, pai in primul rand ca ai fantezii nu e un lucru rau, sa nu crezi ca fanteziile sunt rele. Iar pentru asa zisa asta "dependenta" nu prea exista un "tratament". Pur si simplu te uiti mai rar, nu stiu, impune-ti un program big grin laughing

| sensualus a răspuns:

Cu actori din aia care i-ai vazut?

| viki16 explică:

Da e un site unde sunt actori si filmele lor si tu alegi la filmele carui te uiti va rog dau funda!

| sile03 a răspuns (pentru viki16):

Pune aici site ul sa vedem si noi despre ce e vorba

| Voidwithin a răspuns (pentru sile03):

Cercetari amanuntite laughing).

| 7639781254 a răspuns (pentru Voidwithin):

laughinglaughingwinking

| Ovidiu_Boboc_1967 a răspuns:

Trebuie sa-ti incepi viata sexuala.

| MeAnonymm a răspuns:

In timp ce te uiti te si masturbezi? Incearca sa te uiti la un film scarbos, poate iti trece. laughing

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Ai nevoie de o consiliere psihologică.
Pa, pa.

| Andrei4g a răspuns:

La 16 ani esti in crestere, iar hormonii sunt si ei in plina activitate. Acum daca te uiti la filme xx normal ca esti ca o leoaica.happy Ca sa te 'racoresti' ori apelezi la un 'prieten'(dar inteleg ca nu este cazul) sau te masturbezi, ca sa elimini incordarea, ori lasi filmele si te apuci de o activitate care sa te faca sa 'uiti' de fanteziile care nu-ti dau pace. Nu ai nicio activitate, hobby cu care sa-ti umpli timpul liber? Poate asa vei descoperi si altfel de placerilaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

rolling on the floor