| CrazyGirl16 a întrebat:

am nevoie de un sfat urgent. tocmai am incheiat o relatie de 11, luni luna urmatoare exact de ziua mea trebuia sa implinimun an cryingcryingcrying si. vreau niste sfaturi care sa ma ajute sa trec mai repede peste pentru ca e foarta greu avand in vedere ca am tinut enorm de mult la el numai ca nu stiu ma certasem cu parintii si mi-am descarccat toti nervii pe el si ne-am despartit acum nu ma simt chiar cea mai fericita fata din lume. si optiunea "sa ma impac din nou cu el " cade fiindca a zis ca nu mai vrea sa ma vada vreodata asa ca va rog dati-mi un sfat cum sa trec mai repede peste toata durerea si golul care a ramas in inima mea. va rog

Răspuns Câştigător
| Alexandra3012 a răspuns:

Calca-ti pe inima, nu te mai gandi la impacare, vei suferi mai mult daca va veti impaca, poti vorbi cu el sa ramaneti prieteni, pur si simplu sa iti cer scuze pentru ce s-a intamplat si sa zici ca iti pare rau dar tonul vocii tale sa fie normal, sa nu te simta ca suferi... Ia si ocupati tot timpul, iesi cu prietenele tale, fa un sport, volei sau ce te pasioneaza... Nu sta in casa, nu sta singura si incearca sa nu te gandesti mereu la el. FII OPTIMISTA!

0 răspunsuri: