Bună,
Îmi pare sincer rău pentru situaţia în care te afli. Ştiu cum este să ţii la cineva, şi apoi să fii părăsit din senin şi fără niciun motiv actual.
Sfatul meu este să îi spui exact ce ne-ai spus şi nouă: că simţi că o iubeşti, că ţi se întâmplă lucruri destul de intense de când a apărut acest băiat (plânsul nu este o ruşine; eu, ca fată, aş fi sensibilizată) şi că per total, nu poţi înţelege cum a putut să se îndrăgostească de altcineva după ce numai cu trei zile în urmă şi luat la revedere plângând. Explică-i că este absolut imposibil să te uite în acest mod, şi că o rogi să se mai gândească dacă asta este alegerea ei, şi ceea ce îşi doreşte cu adevărat.
Cel mai important este să îi confesezi chestia asta. Dacă va reacţiona sau nu pozitiv este alegerea ei, însă tu măcar ai încercat tot posibilul.
Spune-i cat de mult tii tu la ea si ca nimeni nu o sa o iubeasca ca si tine, da sincer la urma urmei ii alegerea ei, poate nu ii persoana potrivita pentru tine chiar daca tu ai ajuns sa tii asa mult la ea...
Se mai intampla, dar nu inseamna ca pe tine nu te mai iubeste Pentru ala simte doar atractie fizica, pentru tine simte mai mult. Cand o sa vina de la mare si nu o sa il mai vada pe acel baiat o sa il uite foarte usor, si se intoarce la tine Referitor la ce sa faci cand o vezi, sa ii spui cat de mult inseamna pentru tine, ca nu ai mai simtit asa ceva pentru nici o fata. Si daca vezi ca o emotioneaza ce zici, incearca sa o saruti foarte dulce:X Succes.
Am citit cel mai bun sfat de pana acum ascultal pe ChioruL fa ce a zis el o merita tu de unde stii ca nu sa ****t cu ala cand era beata sau ceva
Buna. Imi pare rau sa aud asta, dar stau si ma gandesc, poate tipul acela este chiar "fostul", deoarece nu este chiar asa usor ca un tip sa ii spele mintile ( doar daca tipa este mai...fraiera), ori chiar nu a reusit sa il uite si decat sa se joace si sa se minta singura, crede ca ar fi mai bine sa se desparta de tine. Multa bafta, si nu iti face griji, sunt atatea fete. si intr-o zi poate cineva chiar te va iubi cu toata ardoarea.
Cum spune si Chiorul...cand o prinzi frate zambeste'i, poarta'te frumos cu ea, vezi rezultatele discutiei
Amaliaaaalala întreabă: