Mda nasoala situatia ta sa-ti zic ca esti naiva sau iti dai seama? femeie daca tu te combini cu toti porci ce sa iti fac normal ca suferi
! Tu te uiti la aspectu fizic cea ce este nasol in fine sa continuam, eu zic ca tipul asta te placea si atunci dar fiind porc/curvar a actionat ca un tzigan deci iti facea probleme
Eu zic sa nu te incurci cu din astia chiar daca arata bine ca or sa te faca doar sa suferi du-te cu unu mai de treaba si tu^^ si in situatia care esti sansele sa iti traga clapa fiind porc sunt ridicate calumea dar e si din vina ta pentru ca esti naiva si te uiti la aspectu fizic in loc sa cunostu omu mai bine
Simplu intreaba-l pe tipul dragut pe cine cauta mereu la usa, ca daca pe tine ai sosit?! vezi ce reactie are daca buna stii tu ce ai de facut daca nu e ce te asteptai si spune pe altcineva...zii ca oricum nu aveai timp pentru el!
Nu esti singura ce are o problema de tipul acesta. Eu zica sa te dai indirect la baiatul pe care il placi. Sau rogi o prietena sa il intrebe discret daca te place. Daca spui ca acel coleg e mincinos nu il crede!
Pai du-te si vorbeste
cu baiatul ala pe careil placi
ii spui ce simti
si ce ti-a zis celalalt baiat si aflii dacae adevarat
incercarea moarte n-are
bafta