Daca te placea pe tine, era cu tine, ce este atat de greu de inteles? Si ce treaba ai tu cu relatia lor? O relatie e formata din 2, iar tu esti a treia persoana. Daca vei reusi tu sa ii desparti (ceea ce mi se pare josnic), iar el o va parasi pe tipa respectiva pentru tine, cu siguranta va exista la un moment dat o alta tipa care sa fie dornica sa te inlocuiasca pe tine, iar el atunci te va parasi si pe tine, stai linistita! ![]()
Mai bine iti vezi de viata ta si nu iti mai bagi nasul in relatiile altora. Reorienteaza-te spre alt baiat (singur) si totul va fi ok.
Cand am citit povestea ta, m-am regasit 100%. Sunt baiat si am incercat sa sarut o fata care o iubeam extraordinar de mult. Dar ea m-a respins. De atuunci imi este tare rusine sa mai vorbesc cu ea ca inainte. Inca o iubesc enorm de mult si stiu ca si ea dar nu mai am incredere in mine.
Tu ar trebui sa ii explici ca ai facut o greseala respingandul sau macar sa ii spui printr-o persoana ce simti cu adevarat pentru el, nu sta cu gandul la intrebarea " ce ar fi fost daca... ". Mult succes