| AirănMeidăn a întrebat:

Hey TPU
Nu prea obisnuiesc sa pun intrebari de genul aici, dar acum chiar am nevoie de ajutor
Acum 2-3 saptamani am cunoscut un baiat din scoala, e cu 4 ani mai mare decat mine si pot spune ca avem destule in comun. Totul a inceput cand mi-a spus ca mai scrie din cand in cand, asa ca l-am rugat sa-mi arate si mie ce. Ne-am inteles ca a doua zi sa ne intalnim dupa scoala in parc. Aici incep intrebarile; faza e ca el iesea la 1 si eu la 2, iar el m-a asteptat o ora doar ca mai apoi sa mergem in parc si sa-mi arate ceea ce scria. Totul a fost ok, iar la un momentdat el a spus o gluma, moment cand am inceput sa fac pe suparata si toate alea, doar ca sa mai "incing" sa zic asa atmosfera. Vazand asta, el m-a imbratisat, si nici acum nu stiu daca asta inseamna ceva sau nu
Peste o saptamana l-am intrebat daca mai vine din nou in parc, dar de data asta am iesit amandoi la aceeasi ora. Nu conteaza cum, mi-a descoperit punctul sensibil si am inceput sa plang. El ma tot intreba "esti ok?", la care eu nimic, intorceam privirea. Vazand asta, m-a imbratisat, iar dupa vreo 2-3 secunde m-am tras putin, dar el m-a strans si mai tare
Problema e ca la scoala ma cam ignora, ma trateaza cu superioritate.
Ma place? Ce ar trebui sa fac?
Stiu ca intrebarile de genul sunt patetice, dar nu mai stiu ce sa cred

37 răspunsuri:
| AirănMeidăn explică (pentru T0T):

Sper ca nu spui ca te bucuri doar din bun simt. Mi-ar placea sa fie adevarat. Ma rog

| T0T a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Este adevarat...Nu sunt obisnuit sa mi se spuna lucruri in modul asta.winking

Apropo eu cand multumesc cuiva o fac sincer.

Ma rog nu numai cand multumesc, cand zic ceva laughing Adica sunt un tip destul de sincer.

Mi-e somn, ma trezesc devreme...Noapte buna, vise frumoase si poate ajungi si tu la chestia aia sleep paralysis sau cum ii zice laughing Sa dormi cat mai mult.

| Exilee a răspuns:

Cu 4 ani mai mare? De o seama cu mine.
Cu aprere de rau te anunt ca aici nu e vorba de sentimente si ti-ospun dine xperienta proprie. Imbratisarea nu a fost decat folosita pentru o masura ceva mai mare si aceea de a obtine un sarut. Da... de la 16 ani ajungi sa oferi/primesti saruturi ( chiar si frantuzesti) fara sa ai sentimente, iar apoi ne ocolim fara ca sa se fi intamplat ceva sau ca am valora ceva.

Imi pare rau. Vei creste si vei intelege, dar nu te lasa schimbata. Nu toti sunt la fel.
Iar lucrul legat de superioritate, e o consecinta a ideii " Vei descoperi tu ce ai pierdut", asta sau mai e una si aceea fiinc ca poate esti considerata in subiectivitatea lui tot ingamfata.

| AirănMeidăn explică (pentru Exilee):

Nu mai conteaza oricum, de atunci s-au intamplat multe