| Ta_Ca_1999 a întrebat:

va rog sa ma ajutati am facut o greseala prietena mea stia ca m-am lasat de fumat si mi-a zis ca daca mai pun gura pe tigare cu ea am terminat-o dar eu nu am crezut asta si un prieten fals m-a dat in gat a aflat am convins-o pana la urma sa imi mai dea o sansa dar nimic numai e ca inainte numai pot sa mai aud un te iubesc de la ea un mi-e dor de tine (avem o relatie la distanta dat ne iubim foarte mult) aseara a reusit sa o fac sa imi dea putina ncredere sa pot sa construiesc din nou ce am stricat...increderea si vreau sa stiu cat va dura pana cand ea o sa fie cum era inainte sau pana cand o sa aud din nou de la ea un te iubesc FUNDA!

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Va trebui sa-ti recastigi terenul pierdut.
Nu stiu din ce motiv acel "amic" s-a gandit sa te toarne,poate e interesat de fata si incearca sa va desparta...e o ipoteza.
Cert e ca va trebui sa-i spui fetei clar,ori are incredere in tine,ori nu.
Daca te va vedea vreodata cu ochii ei fumand din nou,poate sa-ti faca ce-o vrea.
Altfel,sa redevina ea.
Ti-e dor de cea care era,inainte sa aveti parte de gelozia si barfa falsului prieten!
Ar fi putut sa-i spuna si ca te-a vazut c-o fata in brate,l-ar fi crezut si atunci? Explica-i ca fara incredere, nu ajungeti nicaieri si ar fi pacat sa pierdeti ceea ce aveti, doar pe baza unor vorbe!
Scrie-i off line, lasa-i un mesaj inspirat din ce ti-am scris aici si fata va intelege, te iubeste.Ea cauta un motiv sa te IERTE!
happy

| Ta_Ca_1999 explică (pentru greece12):

Nu e o ipoteza lui ii place de ea ii placea de mult si acum a incercat sa afle cu ce sunt infidel ca sa poata sa aiba el teren catre inima ei oricum iti multumesc enorm asa o sa fac

| Ta_Ca_1999 explică (pentru greece12):

Iubita mea tot ce iti cer este sa ai incredere in mine gandeste-te ca daca ma vei mai vedea vreodata cu ochii tai ca eu fumez sau vei mai afla sigur ca eu am facut asta imi vei face ce vrei tu. Trebuie sa ai incredere in mine ca de acum inainte nu te voi mai dezamagii si pe bune imi e dor de tine iubita mea te vreau cum eram noi inainte vreau sa ne iubim cum o faceam noi inainte sa aflii ca te.am mintit te rog iubita mea IARTA-MA! Hai sa incepem din nou fara minciuni doar noi doi si nimeni altcineva mi.e greu fara tine iubita mea …te iubesc foarte mult iti jur ca nu te voi mai mintii niciodata e bine asta?

13 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Nu mis e pare corect sa judeci o relatie dupa lasatuld e fumat.
Pana la urma e corpul tau si e viciul tau. Si nu toata lumea se lasa asa usor de fumat iar daca tu nu-ti doresti din toata inima sa te lasi...nici nu o vei face. Iar ea ar trebui sa te sustina si sa incerce sa te ghideze...nu sa iti dea ultimatuuri de genul asta.
Ma rog, nu ai ce sa-i faci... daca acum e suparata ca magarul pe sac...o sa-i teraca. Uita de subiectul asta. Nu o forta daca nu vrea sa iti zica nimic dragut. Dar nu ii mai zice nici tu atat de des.
Sau intreab-o direct care e faza.

| Ta_Ca_1999 explică (pentru sofisis):

Pentru ea conta mult sa ma las de fumat o derajeaza ca am jurat pe iubirea noastra ca ma las si nu am facut-o si crede ca tigarile sunt mai importante ca ea

| greece12 a răspuns (pentru Ta_Ca_1999):

E bine si nu prea.Stai sa refac putin,fii atent:

"Sunt trist si ravasit,am nevoie sa vorbesc cu tine si chiar daca nu esti aici,uite, eu iti vorbesc.
Ma doare ca nu mai ai incredere in mine, iubita mea...
Traiesc, respir, dorm si ma trezesc cu tine in gand.Cu iubita mea,cu tine!
Si vreau sa-ti cer increderea ta in mine,inapoi.
Fara ea,nu putem fi!
Indiferent ce s-a intamplat(si IARTA-MA inca o data,te rog din suflet),eu sunt cel pe care il stii.
Vreau sa te rog sa uiti.
Si sa ierti.
Uite,daca ma vei mai vedea vreodata cu ochii TAI ca eu fumez sau vei mai afla SIGUR ca eu am facut asta,TE ROG sa-mi faci orice vrei tu!
Dar acum,vino inapoi,mi-e dor de tine,mi-e dor de noi asa cum eram!
Sinceri,fericiti, fara minciuni, fara amaruri, NOI!
Unde esti, iubita mea? Mi-e dor de tine!
Iti cer sa te intorci la mine...si te-astept.
ORICAT, numai vino!
Fii tu, iarasi!"

Scrie-i asta...
happy

| brunetelu a răspuns (pentru greece12):

Da-mi si mie un exemplu de declaratie, insa pentru prima cucerire sa-i zic asa.nu stiu cum sa incep

| greece12 a răspuns (pentru brunetelu):

Nu merge asa.
Imi scrii un mesaj privat si imi explici putin, fiecare om e unic si fiecare caz diferit.
Nu exista niciodata identitate.
Asa ca, astept mesaj cu explicatii, sa pot adapta.
Si vedem.

| sofisis a răspuns (pentru Ta_Ca_1999):

Sunteti inca copii... o dependenta nu se trateaza asa.
Dependenta e o boala. Sunt persoane care spun "gata : de azi nu mai fumez" si nu mai fumeaza dar sunt persoane carora le e mult mai greu sa se lase de tigari.
Iar faza cu "tigarile sunt mai importante" e o tampenie. E ca si cum ai spune "cancerul e mai important pentru tine decat ea"

Daca te lasi, o sa te lasi pentru ca simti tu ca poti, nu pentru ca i-ai jurat ei. De o boala nu poti scapa pentru ca juri cuiva.
Poti sa incepi prin a le rari, daca nu le poti elimina complet.
Si la o adica asta e valabila si pentru ea : pentru ea e mai important ca nu te-ai lasat de tigari decat iubirea voastra?

| greece12 a răspuns (pentru sofisis):

Delicata mea...happy
Chiar sunt copii,sunt la varsta la care o promisiune incalcata raneste mortal,nu au invatat inca ingaduinta sau rabdarea.
Sunt copii si se poarta copilareste,intr-adevar asta nu e motiv de cearta sau despartire.
Dar,pentru ca el inca nu e dependent,de fapt ii face un bine si m-am bucurat.
Asa ca,merita s-o convinga pe fata,sentimentele exista oricum.
Ti-am raspuns eu, pentru ca nu-mi placea sa te vad asteptand o reactie si dreptatea e de partea ta, omul iubit trebuie ajutat, nu pus la zid.
Dar, sunt copii!
happy

| sofisis a răspuns (pentru greece12):

happy Buna ziua.
Multumesc de raspuns.
Intr-adevar ii face un bine daca reuseste sa il convinga sa se lase. Eu am scris ce am scris pentru ca de mica pe mine m-a enervat ideea ca cineva se baga cu bocancii in deciziile tale si incearca sa te convinga sa faci cum vrea el/ea pe motiv ca asa vrea el/ea.
Oricum e rau ca s-a apucat de fumat la varsta asa mica. De fapt e rau ca s-a apucat de fumat punct. Dar nici nu cred ca se va lasa de gura ei. happy

| greece12 a răspuns (pentru sofisis):

Gandesti corect, imi place ca te enerveaza aceleasi lucruri ca si pe mine!
happy

| Kirito21 a răspuns:

Sincer mi se pare banal sa-ti parasesti iubitul pentru ca fumeaza. Nici mie nu prea imi convine asta la iubitul meu dar nu e motiv de despartire pentru ca atunci cand iubesti pe cineva cu adevarat il accepti si cu calitati si cu defecte. Este un motiv superficial daca te iubeste atunci sa te accepte asa cum esti.

| looovee a răspuns:

Acest caz trebuie sa-ti fie un exemplu ca intr-adevar prietena ta se tine de cuvint si vrea din partea ta respect, odata cu trecerea timpului poate va reveni la normal