Ai face bine sa-ti crezi prietenele deoarece sunt sanse foarte mari sa te placa daca iti zambeste si se uita asa la tine. Fa-ti curaj si intra in vorba cu el, nu cred ca ai nimic de pierdut! Sau daca esti mai timida de fel, fa-l sa inteleaga si tu ca-l placi, prin gesturi: zambeste-i si tu, priveste-l intens. Daca il interesezi(ceea ce e foarte probabil) va veni la tine
.
Sau, ca sa afli mai repede daca te place, pune pe cineva sa-l intrebe, de preferat un prieten comun(daca aveti). Dar cel mai bine ar fi sa-i dai tu te inteles ca-l placi. Bafta:*
Mergeti la o cafea/suc in oras, discutati despre unele lucruri, si intreaba-l dupa daca te place, cea mai usoara metoda posibila.
In general baietii se uita la majoritatea fetelor din cap pana in picioare
. Daca el te place se vede in ochii lui.Incearca sa te apropii de el si crede-ma ca el va face pasul cel mai greu(primul).Cel mai indicat lucru este sa vorbesti cu el si sa iti exprimi sentimentele.Stiu ca este un lucru foarte greu dar eu mi-am invins de cateva ori teama si a dat rezultate
Pai pune pe un baiat in care ai ncredere sa il intrebe daca te place si el ii va raspunde si el iti va spune. simplu