|

Heyy happy. am si eu o problema..am avut act sexual cu iubitul acum cateva seri, inainte sa-mi vina ciclul, nu mai mi.a venit, tin sa mentionez ca nu si.a dat drumul in mine dar nu am folosit nici prezervativ, se poate sa fii ramas? ce sindrome pot avea? cateva sfaturi va rog..multumesc!

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu cred ca este cazul sa te alarmezi, simptomele oricum nu apar mai repede de o luna[asta in caz ca ai ramas]test de sarcina iti poti face dupa 21 de zile de la contactul sexual[daca nu iti vine ciclul pana atunci], eu zic sa astepti ca iti va veni ciclul

6 răspunsuri:
| explică:

Trebuia sa-mi vina la inceputul luni..defapt la mine e un pic variata data in care imi vine.ori la sfarsitul luni ori la inceputul luni...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Bună!

DA, există RISC de sarcină ( dacă faci sex NEPROTEJAT )!


NU se face sex neprotejat decât atunci când îţi DOREŞTI un bebe!

Poţi rămâne însărcinată în ORICE perioadă, dacă faci sex neprotejat!

În general, cu 5 zile înainte de menstră + perioada menstruaţiei + 5 zile după menstră este o perioadă cu fertilitate REDUSĂ ( spre medie ), deci riscul de sarcină este mai mic, dar NU inexistent.

TREBUIE să folosiţi PREZERVATIVUL la fiecare act sexual.

Dacă NU folosiţi prezervativ ( la fiecare partidă/număr ), atunci există RISCUL să rămâi însărcinată – indiferent de perioada de fertilitate în care te afli.

DAAA, există RISCUL să rămâi însărcinată chiar dacă nu ejaculează în tine - mai ales când te afli în perioada cu fertilitate RIDICATĂ.

Se poate rămâne însărcinată în orice perioadă, chiar dacă faci sex când eşti pe ciclu ( depinde de fiecare organism )!

Acum vreo 2-3 luni am „întâlnit" tot AICI ( pe site ) o fată care a rămas însărcinată făcând sex ÎN timpul menstruaţiei - avea 16 ani şi dorea să ştie cum poate face avort.

Deci, după cum vezi, orice se poate ÎNTÂMPLA!

În PRIMUL rând, NU se face sex FĂRĂ prezervativ, INDIFERENT câtă încredere ai în partener, sau câte „asigurări" ţi-a dat!

În cazul în care nu folosiţi prezervativul ( chiar şi pentru câteva secunde/minute ), CHIAR dacă nu a ejaculat în tine, EXISTĂ un "risc" ( de sarcină ) mai MIC - datorat lichidului preseminal, care poate CONŢINE spermatozoizi!

Lichidul preseminal este un lichid care iese cu "ceva" timp înainte de ejaculare şi poate CONŢINE spermatozoizi - numărul lor DIFERĂ în funcţie de mai mulţi factori : nivelul de excitaţie ( înainte de a ejacula ), un eventual sex oral practicat înainte de penetrarea vaginală, sau ejaculări anterioare RECENTE ( la „partide" repetate ), etc. - şi POATE produce sarcină ( mai ales dacă te afli în perioada...2006 - 2236 + Vezi răspunsul întreg

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Stai calma. Intereseaza-te daca ai fost in Perioada Fertila deoarece posibilitatea scade drastic daca nu s-a intamplat atunci.Pe Viitor fi mai atenta pentru ca nu e ceva cu care sa te joci.Fa PROTEJAT>

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In general simptomele apar dupa 4 zile si sunt reprezentate prin greturi. Daca au trecut 4 zile si nu ai avut greturi e putin probabil sa fii insarcinata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Exista posibilitatea sa fie vreo dereglare hormonala dar fa un test de sarcina dupa 2 saptamani de la contactul sexual neprotejat asta pentru a fi sigura de rezultat deoarece o sarcina se instaleaza in aproximativ 2 saptamani asa ca ar fi prea devreme pentru simptome. Si pe viitor tine o evidenta lunara ca sa vezi la ce interval de zile iti vine menstruatia.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Asteapta, iti va veni ciclul...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează