Poate prietena lui avea vreo banuiala sau poate il verifica. Sau poate e derutat ca are o prietena dar de fapt te place pe tine... parerea unui baiat... lasa-l cateva zile.
Daca are prietena lasa'l in pace. Asteapta sa te caute el pe tine daca a prins drag de tine, incearca sa il tratezi cu mai multa indiferenta. Daca are prietena si a iesit si s-a sarutat cu tine tie nu iti este frica? Adica daca ai avea o relatie cu el si ar aparea o fata, nu ti'ar fi frica, ca s'ar putea sa iti faca si tie acelasi lucru? Totusi nu ii mai da importanta si lasa'l in pace, sa te caute el pe tine. Daca nu te cauta inseamna ca ai fost doar o distractie pentru el. Succes!
E greu de spus.
Nu vreau sa te bag si mai tare in ceata prin a-ti da un sfat gresit. Dar parerea mea este ca ar trebui sa mai lasi timpul sa treaca si sa nu te precipiti. Tu ai facut un pas prin a-i da mesaj acum el trebuie sa raspunda, nu poti sa tot insisti si sa il cauti, va crede ca esti disperata dupa el si ca deja ii mananci din palma (crede-ma nu vrei asta)
Avand in vedere faptul ca v-ati intalnit si ati ajuns sa va sarutati, eu cred ca exista doua variante:
1. Ori el are o explicatie pentru faptul ca nu te-a mai contactat
Ex: nu se poate despartii de fosta prietena, nu are credit sau stiu eu
2.Este un baiat care nu merita efortul. Sa stii ca exista si varianta unei simple "aventuri" pe care a avut-o cu tine si dupa care e inapoi cu fosta. Nimic nu e imposibil
Cred ca intr-adevar ar trebui sa vorbesti cu el, dar nu sa il cauti in disperare tot dandu-i sms-uri. Poate stiu eu va intalniti cumva intamplator si il tragi deoparte sa vorbiti. Lasa-l pe el sa te caute si asa iti vei da seama daca tine la tine sau nu.
sper ca am ajutat
Trivializezi un lucru. Faptul că știi ca are prietenă l-ai zis așa în treacăt. Tu în primul rând nu ar fi trebuit să fii destul de nesimțită încât să te săruți cu unul care e luat. Înțeleg că-l placi și nu prea gândești în cazuri de genul dar totuși. Ce te face să crezi că în eventualitatea unei relații nu te va înșela cu alta dacă e dispus s-o facă cu tine?
Problema ta nu ar trebui să fie de ce nu te-a sunat(probabil regretă sau te ține intenționat în tensiune) ci faptul că ați făcut ce ati făcut deși el e într-o relație. Ar trebui să părăsești rapid acest mic triunghi creat. Atât. Dacă ai bun-simț.
Pai si eu am zis prima data ca nu ma bag intre ei, dar daca el simte ceva pentru mine. Si mie mi s-a intamplat sa ma paraseasca prietenul pentru alta, daca un om are sentimente si pentru altcineva nu poti sa-i impui acest lucru. Acum el va decide, si daca tinea asa mult la ea... de ce ar insela-o? Si de ce mi-ar face avansuri? O sa astept sa vad ce va face, eu o sa fiu de acord cu orice decizie ar lua. Multumesc pentru sfaturi
Am patit si eu acelasi lucru poate tine prea mult la prietena lui ca sa o paraseasca
Daca stii ca are prietena atunci, nu inteleg de ce il mai cauti, vrei sa ii desparti? probabil o sa te contacteze el, cand va fi singur, poate e cu ea in brate si u ii dai mesaje cum ar fi :d
Cum ai zis si tu baiatul are prietena, si poate chiar tine la ea... Mai lasa si tu putin sa treaca timpul, nu stiu ce sa spun
Poate nu stie nici el ce se intampla, nu stie daca sa aleaga intre tine si prietena lui. Probabil ca se gandeste ca incepand o relatie cu tine poate avea de castogat daca merge, dar de pierdut daca nu va intelegeti. Daca tine suficient de mult la tine risca si se desparte de prietena lui incepand o relatie cu tine.
Te.ai gandit ca poate nu vrea nimic cu tine? ca isi iubeste prietena iar acel sarut a fost o slabiciune din partea voastra? Daca era ceva mai serios, fii sigur ca vb cu tine. Nu incerca sa ii desparti. nu cred ca tie ti.ar conveni ca prietenul tau sa se desparta de tine din cauza unei alte tipe. Daca tii la el, lasa sa mai treaca un timp. daca te va cauta, ferice de tine, daca nu...asta este.
Probabil pentru el ai fost doar o fata pe care a sarutat-o. Nu stiu sigur ce gandea el dar clar nu te place daca a facut asa ceva. Mai bine l-ai lasa sa-si vada de treaba lui sau vei incepe sa suferi. Ar trebui sa-l uiti si eventual sa te gandesti la alt baiat care merita sa-l placi.