Bietul baiat
Imi pare rau sa spun, insa nu ar trebui sa crezi prea tare in farmece. Iar faza cu cautatul... poate vrea sa-ti spuna ceva urgent (ca a ramas insarcinat, daca tot zici ca i-ai administrat menstruatie).
Sorry si data viitoare nu te lasa pacalita de vrajitoare Foarte putine care sunt si reale exista.
Nu stiu... mi-a zis cineva ca da, s-ar putea sa fie asa.Cica a incercat o prietena de a unei fete si a reusit insa nu stiu ce sa cred. Posibil! Nu prea cred eu inj "vraji" si chestii de-astea desi mi-au confirmat multi ca au vazut oameni carora li s-a facut vraji.Insa chestia cu menstruatia nu stiu daca este adevarata.
Zi. mi te rog ca asta ai scris-o pentru ca nu aveai ce faci, si nu ai facut tu asa!
Asta e cea mai proasta intrebare pe care am vazut. o
Nu ti-a fost rusine cand ai scris?
"I-am pus prietenului meu menstruatie in bautura" Ok, sunt socata. :O Lumea asta se prosteste pe zi ce trece. :O
Esti proasta...sau proasta? mi-e mila de baiatul ala, stia el dc nu te-a mai cautat
Esti. mie si rusine sa ti spun cat esti de proasta ca ai facut asa ceva bietului baiat.
Mie mila de saracu` baiat...si tu ce ai in cap fetiscano? lasa prostii si daca nu te vrea acel baiat nu te vrea trebuie sa intelegi acest lucru
Doamne Fereste-ma
cine crede in tampenii din astea? nu pot sa cred ca intr-o lume "civilizata"cineva mai crede in leacuri babesti...
dar daca tu zici... s-ar putea
Nu este bine ce ai facut.cum te simti cind stii ca el sta linga tine doar pentru faptul ca ...si nu pentru ca te place pe tine ca om, femeie.mai exista si un D-zeu, la asta nu va ginditi? o vecina mi-a sp ca i-a dat sotului sau peste dupa ce la tinut 3 zile la pasarik si este adevarat ca nu mai este violent, acum e mut ca acel peste, ma rog exista si un descintec pentru acel peste, dar numaii cei slabi recurg la asemenea fapte
Yuck cum sa faci asa ceva... oribil
gandeste-te cum ai fi fost tu daca iti baga sperma in bautura
? Lol ...Rusine!
Care mai e situația cu prietenul tău? Au avut efect farmecele cu menstruație?
adu_1447 întreabă: