| georgianatucala a întrebat:

I-am pus prietenului meu menstruatie in bautura acum 5 luni. Pe moment nu s-a schimbat nimic, dimpotriva, s-a inrautatit. Acum ma cauta disperat. Care sa fie cauza? Ce credeti? S-au prins farmecele dupa 5 luni?

Răspuns Câştigător
| Danny a răspuns:

Bietul baiat laughing

Imi pare rau sa spun, insa nu ar trebui sa crezi prea tare in farmece. Iar faza cu cautatul... poate vrea sa-ti spuna ceva urgent (ca a ramas insarcinat, daca tot zici ca i-ai administrat menstruatie).

Sorry si data viitoare nu te lasa pacalita de vrajitoare happy Foarte putine care sunt si reale exista.

27 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Nu stiu... mi-a zis cineva ca da, s-ar putea sa fie asa.Cica a incercat o prietena de a unei fete si a reusit insa nu stiu ce sa cred. Posibil! Nu prea cred eu inj "vraji" si chestii de-astea desi mi-au confirmat multi ca au vazut oameni carora li s-a facut vraji.Insa chestia cu menstruatia nu stiu daca este adevarata. oh go on

| Lovely a răspuns:

Zi. mi te rog ca asta ai scris-o pentru ca nu aveai ce faci, si nu ai facut tu asa!

| GuessWho a răspuns:

Asta e cea mai proasta intrebare pe care am vazut. ostraight face
Nu ti-a fost rusine cand ai scris?

| newperson4him a răspuns:

Esti diabolica, nu`i infecta pe toti cu prostia ta.winking

| Afdsa a răspuns:

Dar tu ai bea bautura cu sperma? Ti-ar placea, nu?straight face

| LNK a răspuns:

"I-am pus prietenului meu menstruatie in bautura" Ok, sunt socata. :O Lumea asta se prosteste pe zi ce trece. :O

| LoveJames a răspuns:

Menstruatie:O:Odoamne...nu stiu probabilhappy

| alynutza_4886 a răspuns:

Mama esti nebuna?

| motherfuckerstyle a răspuns:

Esti proasta...sau proasta? mi-e mila de baiatul ala, stia el dc nu te-a mai cautatlaughing

| SuperrBeibiii a răspuns:

Sincer, nu am auzit de asta in viata mea :-&

| DenDi a răspuns:

Doamne thu chiar crezi in astea...saracu baiat

| ElectricChapel a răspuns:

Daca eu ti-as pune sperma in cafea ai bea?

| AmericanHistoryX a răspuns:

Da?
si cred ca ai baut si tu ca debitezi niste prostii de neimaginat

| karina_5950 a răspuns:

Esti. mie si rusine sa ti spun cat esti de proasta ca ai facut asa ceva bietului baiat.

| VariantaVerde a răspuns:

Mie mila de saracu` baiat...si tu ce ai in cap fetiscano? lasa prostii si daca nu te vrea acel baiat nu te vrea trebuie sa intelegi acest lucruwinking

| Juanita a răspuns:

Doamne Fereste-masurprise
cine crede in tampenii din astea? nu pot sa cred ca intr-o lume "civilizata"cineva mai crede in leacuri babesti...
dar daca tu zici... s-ar puteahappy

| LERA_7476 a răspuns:

Oribil, cum poate cineva sa gandeasca asa actiuni si inca sa le faca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing)) sincer? Cum poti gandi asa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu vreau sa fiu rautacioasa, dar tu esti dusa femeie
cum sa faci asa ceva laughing
mergi la un psiholog laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hahaha! da, si eu am auzit prostia asta si m-a pus dracu sa-i spun unui bou pe care il iubeam, mi-a facut sex oral cand...si acum nu mai scap de el! sa fie din cauza asta?! haha inca odata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este bine ce ai facut.cum te simti cind stii ca el sta linga tine doar pentru faptul ca ...si nu pentru ca te place pe tine ca om, femeie.mai exista si un D-zeu, la asta nu va ginditi? o vecina mi-a sp ca i-a dat sotului sau peste dupa ce la tinut 3 zile la pasarik si este adevarat ca nu mai este violent, acum e mut ca acel peste, ma rog exista si un descintec pentru acel peste, dar numaii cei slabi recurg la asemenea fapte

| Shophia18 a răspuns:

Da functioneaza 100% Stiu un caz recent. Il inebunesti cu chestia asta

| Ella_7850 a răspuns:

Yuck laughing cum sa faci asa ceva... oribil laughing gandeste-te cum ai fi fost tu daca iti baga sperma in bautura laughing? Lol ...Rusine!

| RadudelaRadio a răspuns:

Piei satana... straight face

| Sv_Niko_1968 a răspuns:

Esti o ratata...

| Andreea_Maria_1990_YtH2 a răspuns:

Care mai e situația cu prietenul tău? Au avut efect farmecele cu menstruație?