Te intereseaza ce va intelege ea sau daca iti va raspunde cu aceiasi moneta? Ea va intelege exact ce i-ai scris, "ca o placi," cu exceptia: daca nu ai reputatia de Don Juan. ok, i-ai scris ca o placi....si mai depate ce? trebuie sa fie si actiune, sau vreai ca ea sa te invite in oras?
)) am facut si eu asta pe la 13 ani, o perioada nu am mai vorbit pentru ca ea nu a zis nimic si nu am mai bagat-o nici eu in seama, mi s-a parut ridicol ce am facut, dar nu mai puteam schimba nimic, la vreo 3 luni dupa am fost impreuna si am ras de asta si ea mi-a spus ca a fost tare surprinsa de asa ceva, mai ales ca vorbeam destul de mult si nu se astepta sa fac ceva atat de ridicol
Pai eu cred ca ai fost cam scurt! dar nu-i nimic
cateodata un cuvant spune mai mult decat un roman![]()
Cu siguranta ca va intelege ceea ce ai vrut sa ii transmiti, ca o iubesti, ca tii la ea.
BAFTA!
Depinde cat de bine ti-ai descris sentimentele fata de ea.Chiar daca nu va raspunde nu te lasa, continua tot asa.Sunt convins ca va intelege care a fost motivul sa actionezi astfel.Bafta.
Cei isteti le spun fetelor in fata, restul, asteapta raspuns pe calculator. Si cum raspunsul nu mai vine, ei nu inteleg ca deja l-au primit.
Bună! Nu se ştie, poate nu vrea nimic cu tine, dar este şi posibil să nu ştie ce răspuns să îţi dea. Ţie dacă ţi-ar trimite acum o fată mesaj în care ţi-ar spune că ţine foarte mult la tine, cum ai reacţiona? Pe moment nu ai şti ce răspuns să dai..Las-o să mediteze un pic asupra situaţiei
Usor cu mesajele prietene ca ii se va urca la cap si nu e bine ca vei ajunge marioneta ei, adopta atitudinea de bad boyssss si de bo$$$ arata-i indiferenta, aroganta si va fi in genunchi in fata ta
Ce-ați zice să vă maturizați și să tratați astfel de probleme față în față?! Așa ai primi răspunsul instant. BONUS chiar, ai putea să îi vezi și reacția.
Cel mai bine ar fi cum zici in fata 'abia astept sa ne vedem, cred ca am luat-o un pic prin surprindere de altfel nu mi-a raspuns in nici un fel, sunt convins ca i-am dat de inteles ce simt, stii suntem ambii destul de maturi dar imi este totusi frica o iubesc foarte mult de ani de zile o indragesc dar ea s-a maritat are o fetita si s-a despartit pentru ca a fost inselata si facuta sa sufere ft. mult, a trecut ceva vreme si acum vreau sa-i spun ceea ce simt pentru. ea si eu fiind singur dupa ultima relatie ce nu a mers.Nu vreau sa ma grabesc dar la prima intalnire "fata in fata " o sa ma destainui ca nu mai suportorice ar fi.
Filipjack întreabă: