| RkoRko12 a întrebat:

Imi place de o fata
intr-o zi cand veneam de la scoala i-am zis ca imi place de ea si ea mia zambit apoi eu am plecat de rusine, de atunci, la scoala, cand ne uitam unul la altul zambim si ne uitam inapoi in caiet...cred ca ea se asteapta sa o intreb daca vrea sa fim impreuna, cea mai buna pr. a ei mi-a spus ca ea se asteapta sa o intreb si ca va raspunde da...
Ce credeti? ar trebui sa o intreb daca vrea sa fim impreuna?

Răspuns Câştigător
| Rayyy a răspuns:

Salut,
Foarte frumos din partea ta că i-ai spus adevărul, nu mulţi băieţi au curajul de a-şi mărturisi adevăratele sentimente!
Primul pas, cel mai greu, de fapt, este deja realizat. Din moment ce este mai mult decât evident că vă placeţi, nu îţi mai rămâne nimic de făcut decât să o întrebi dacă vrea să fiţi împreună. După zâmbetul şi timiditatea ei, este clar că îţi împarte sentimentele - altfel nu te-ar mai fi băgat în seama - însă şi ei îi este ruşine să vorbească despre asta. Sunt mai mult ca sigură că şi ea, ca orice fată, aşteaptă ca băiatul să facă primul pas.
Mult succes cu asta!

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Nu o intreba asa direct, fa ceva frumos, invit-o la cofetarie sau la o plimbare in parc, povestiti despre lucruri de-ale voastre si mai pe urma o intrebi daca vrea sa fie prietena ta. Si ar fi bine sa nu o faci sa astepte prea mult. :p

| alliwtsa a răspuns:

Super draguta abordare din partea tahappymulti baiati din zilele noastre o iau cu vrajeli din astea ieftinehappy dar ce ai facut tu a fost chiar dulce:XIti trebuie putin curaj pentru a o aborda.Cu siguranta ar trebui sa o intrebi daca vrea sa fie cu tine.ASA cym i-ai zis ca o placi intreab-o si daca vrea sa fie cu tine! Mult succes:*

| KellyK13M a răspuns:

Pai daca o placi intreab-o!

| AlexutsSsa96 a răspuns:

Daaa. daca se asteapta s`o intrebi...uh ce mai astepti?thinking

| teutzikka a răspuns:

Daaaaaaaaaaa normal cum poti sa pui o intrebare jalnica ca asta nu o face sa astepte