Probabil astepta de la tine sa o saruti si sa te combini facand u primul pas.Eu sugerez sa ii mai dai o sansa dar daca mai face,, fite'' cum s-ar zice, las-o balta.Doar o sansa sa ii mai dai. Fetelor nu le plac baietii insistenti. Cere-ti scuze si fa-i pe plac.Succes!
Imi aduci aminte de mama si tata, tata o astepta pe mama in statie in timp ce mama tot trecea pe langa el cu autobuzul si tata credea ca il ia la misto.Eu zic sa o iei de acasa. PS. mai gresete omu' din neatentie cand scrie ceva... fi mai atent la cum scrii. good luck.
Pai sunt si unele fete care sunt mereu puse pe ceartă, chiar din orice.Acesta este un mod de a spune,, Te Iubesc,,. Pot spune ca relatia voastră este ca o hartie ce arde. O să ardă foarte puternic dar se v-a stinge repede. Ceea ce simtiti voi este o simplă chimie, o atractie! In mare isi bate joc de tine.Ar fi bine sa ii dai papucii fetiscanei ăleia pana nu tii da ea(ceea ce sigur se v-a intampla)asculta-ma, stiu despre ce vorbesc! Nu uita că populatia Terrei este de 49%barbati si 51% femei, deci vei gasi cu siguranta acea fată care să te iubească sincer, din tot sufletul ei iar tu pe ea.
Sper ca te-am ajutat!
fundita?
A vrut sa te ia la misto ca sa se poata lauda la prietenele ei. Da'o dracu! Nu s'au terminat fetele!