| Cristiano13 a întrebat:

Imi place de o fata si ea azi a zis sa merg pe la ea si a zis ca ma iubeste si sa ne combinam eu binenteles am spus DA prin telefon cand am plecat sta intr-o comuna vecina am plecat cu bicicleta si tot ma purtat prin tot satul si cand am ajus la sfarsitul comunei a zis ca-s un nesimtit si un dobitoc si ca am pus-o sa mearga 2km si tot nu ne-am intalnit a zis ca mi-am batut joc de ea am puratato prin toata comuna si mia inchis in "NAS" ce ziceti voi ma iubeste(sa o mai iubesc?) poate isi batea joc de mine sau chiar nu ne-am intalnit ce ziceti voi sad?

Răspuns Câştigător
| suprizaman a răspuns:

Probabil astepta de la tine sa o saruti si sa te combini facand u primul pas.Eu sugerez sa ii mai dai o sansa dar daca mai face,, fite'' cum s-ar zice, las-o balta.Doar o sansa sa ii mai dai. Fetelor nu le plac baietii insistenti. Cere-ti scuze si fa-i pe plac.Succes!

8 răspunsuri:
| BlueHusky a răspuns:

Imi aduci aminte de mama si tata, tata o astepta pe mama in statie in timp ce mama tot trecea pe langa el cu autobuzul si tata credea ca il ia la misto.Eu zic sa o iei de acasa. PS. mai gresete omu' din neatentie cand scrie ceva... fi mai atent la cum scrii. good luck.

| Inoue a răspuns:

Pai sunt si unele fete care sunt mereu puse pe ceartă, chiar din orice.Acesta este un mod de a spune,, Te Iubesc,,. Pot spune ca relatia voastră este ca o hartie ce arde. O să ardă foarte puternic dar se v-a stinge repede. Ceea ce simtiti voi este o simplă chimie, o atractie! In mare isi bate joc de tine.Ar fi bine sa ii dai papucii fetiscanei ăleia pana nu tii da ea(ceea ce sigur se v-a intampla)asculta-ma, stiu despre ce vorbesc! Nu uita că populatia Terrei este de 49%barbati si 51% femei, deci vei gasi cu siguranta acea fată care să te iubească sincer, din tot sufletul ei iar tu pe ea.
Sper ca te-am ajutat!
fundita?

| Cristiano13 explică:

Fetele acestea nici nu mai trebuie bagate in seama!

| andreyxplode a răspuns:

Face misto.asemenea persoane nu trebuie luate in considerare

| BrD a răspuns:

A vrut sa te ia la misto ca sa se poata lauda la prietenele ei. Da'o dracu! Nu s'au terminat fetele!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Isi bate joc de tine. A vrut sa faca misto

| jonatan a răspuns:

Mai sigur ca isi bate joc de tine...

| djdacro a răspuns:

Incearca si vei vedea