) si el sa intins si i sa ridicat putin tricou si i s-a vazut abdomenul perfect, pot spune si eu ma holbam la el (in acea parte, putin mai jos ) si a observat. dar in timp ce eu visam mi-a zis ca sunt grasa (ceea ce nu e adevarat).
 ) si el sa intins si i sa ridicat putin tricou si i s-a vazut abdomenul perfect, pot spune si eu ma holbam la el (in acea parte, putin mai jos ) si a observat. dar in timp ce eu visam mi-a zis ca sunt grasa (ceea ce nu e adevarat). . O prietena a vb cu el si a aflat ca el  stie ca mie imi place de el  cu toate ca nm nu a zis nm la scl (de obicei la mine in clasa cum se afla ca lu cineva ii place de altcineva toata cls numa despre asta vb). Chiar nu stiu cum sa-l fac sa ma placa, sau macar sa pot sa fac in asa fel in cat sa avem iar prietenia din vara. Atunci eram cred ca cei mai buni prieteni dar acum... nici nu ma mai saluta macar
. O prietena a vb cu el si a aflat ca el  stie ca mie imi place de el  cu toate ca nm nu a zis nm la scl (de obicei la mine in clasa cum se afla ca lu cineva ii place de altcineva toata cls numa despre asta vb). Chiar nu stiu cum sa-l fac sa ma placa, sau macar sa pot sa fac in asa fel in cat sa avem iar prietenia din vara. Atunci eram cred ca cei mai buni prieteni dar acum... nici nu ma mai saluta macar 					Cred ca trebuie sa te straduiesti in primul rand sa inveti mai bine. Sa fie vizibile pentru el eforturile tale de a-l ajunge din urma cu rezultatele. In al doilea rand este bine sa tii cont de faptul ca un baiat care invata foarte bine, pretinde si seriozitate din partea celor din jur. Sa incerci deci sa ai o atitudine verticala in fata lui si sa-i dai dovada de putina maturitate. Mult succes!
 Ordonare:
					După relevanţă

Ordonare:
					După relevanţă