| Aurelian12345 a întrebat:

Imi place foarte mult de o fata si sunt cu ea doar de cateva zile (nu suntem din acelasi oras dar putem sa ne vedem distanta nu este mare), la inceput imi zicea ca ma place, ma iubeste ( desi nu o cred ca nu sunt chiar " fat frumos" sa ma iubeste asa dintr-o data) dar ii un coleg mi-a trimis o discutie cand ii zicea ca tine la el( nu stiu daca chiar e adevarat) dar chiar nu situ ce sa fac sa ma despart de ea sau sa mai astept

2 răspunsuri:
| claudiea79 a răspuns:

De ce nu vorbesti deschis cu ea? de ce crezi un om strain si nu pe ea? eu mi-am cunoscut viitorul sot si ne-am si mutat impruna sa nu ne desparta distanta. ai incredere in ea si in tine. nu in alti strainii

| ioneluka a răspuns:

Mai asteapta!

Atata incredere ai in acel coleg?

Ar trebui sa ai grija cu adevaratii "prieteni".

Daca acel coleg vrea doar sa te desparti de ea? Gandeste-te de doua ori inainte sa faci un lucru!

Chiar crezi ca toate fetele se uita doar la Feti-Frumosi? Ele cauta un baiat:romantic, respectos, inteligent, simpatic, cu simtul umorului, care sa nu le insele, care sa le iubeasca, care sa le aprecieze, care sa le arate tuturor, care sa nu se ascunda si care sa le rasfete!
Restul vine mai incolo...

Fiecare om e frumos in felul lui! Asa ne-a lasat Dumnezeu pe fiecare! Incearca sa nu iti mai gasesti defecte...cautati calitati(sunt sigura ca ai foarte multe calitati)puneti-le in evidenta!

Succeesss!

P. S. Ai grija la adevaratii "prieteni"!