anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi place o fata care am iesit cu ea de mai multe ori, ea tot ma simptizeaza ii este interesant cu mine.dar nu vrea altceva decit sa esim din cind in cind... vreau sa o cuceresc..va rog sfaturi!

9 răspunsuri:
| SisMusic a răspuns:

Uite cateva metode de la minewinking
Cand iesi cu ea in oras incearca sa fii numai tu cu ea ca sa iti spui sentimentele fata de ea!(o varianta scurta)
Mai indicat ar fi sa iti dai intalnire cu ea de mai multe ori si sa o complimentezi foarte mult ca sa ii dai de inteles ca o placi!
Ar mai trebui sa tii acest lucru numai intre voi doi daca o sa afel si anturajul vostru o sa va faca gelosi sau o sa fie iei gelosi si relatia nu o sa mearga!
Asa ca mai bine incearca sa fii discret si sa ii dai de inteles usor usor ca tu o placi!:X
Bafta in continuare!winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru SisMusic):

Pai la mine ii ceva mai complicat, ea iese cu mine foarte rar nu ca asa vreau eu dar asa vrea ea...si eu i-am zis ei chiar ca iubesq... am iesit cu ea si intrecut adica cu 1 an in urma tot de citeva ori si de atuncea am ramas indrgoastit de ea..acum iarasi am inceput cu ea am invitato la disko o accepat si ii o placut ff mult chiar mi-a zis direct si o zis sa o mai invit, a doua zi era ziua ei de nastere ea m-a invitat la ziua ei. dupa care am mai esit de doua ori si ultima oara a incercat sa-mi spuna ca sa punem kapat. dupa care eu i-am zis ca iubesq ea a ramas uimita si o zis ca o sa se gindeasca daca e sa mai mearga ceva intre noi raspunsul a fost ca adica se poate sa mai esim si vedem..si asa si o ramas ca nu am mai esit ea mereu gasind scuze pina cand o zis ca gata.ii nehotarata parca vrea parca nu

| SerafimHD a răspuns:

Fii sincer cu ea ofera-i mici atentii! nimeni nu poate garanta dar de cele mai multe ori merge! bafta!

| SisMusic a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca nu merge cum am zis atunci incearca deirect chiar daca nu sunt sanse mare sa mearga dar totusi poate il convingi totusi incearca sa mai iesi cu el!
Numai asa o sa isi dea seama ce fel de baiat esti! Si incearca sa fiti numai voi doi daca mai sunt si prieteni nu prea mergebig grin
Bafta in continuare!winking

anonim_4396

Am experoentze la fete sunt un tip care am o nultime de fete dar in cazul acesta nu stiu ce sa fac. fata ii sunt simpatik chiar ea mi-a spus..ma gindesc ca ea cauta ceva cu bani deoarrece ea arata ff bine are sinii ff mari fund buze tot

Asta e cu totul alteceva!straight face
Daca nu ai bani nu ai sanse la ea dar daca tot vrei sa o ai cel mai usor ar fi sa ii iei lucruri scumpe ca si cadou dar asta inseamna un consum de bani foarte mare! Daca e o fata care vrea doar bani nu ai cum sa o cuceresti prin vorbe intalniri chesti de genul numai daca ii faci cadouri scumpe sa fii baiat cu fite sa aii un anumit rank social chestii de genul altfell nu prea vad cum ai putea!happy
Bafta in continuare!big grin

anonim_4396

Asta inca nu sunt sigur 100% asa ma gindesc eu :d ...doar nu inteleg de ce nu vrea sa fie cu mine cind impreuna ne simtim foarte bine ii sunt interesant...de asta si ma gindesc ca fata vrea ceva cu multi bani..cu toate ca eu traiesc mult mai bine ca ea..si apropo eu am 18 ani ea are 20 :d

| Theaxniz a răspuns:

Sa fi sincer cu ea ii duci un trandafir si o impresionezi in stilul tau fiecare cu stilul lui tu iti sti calitatile

Totusi poate ea nu vrea sa fie cu un baiat cu un mai mic decat ea sau poate sa aiba pe alt cineva si nu doreste alta relatie! Ea probabil sta cu tine pentru bani! Mai bine ar fi sa te desparti de ea ca sa nu sa se desparte de tine si sa iti cheltuie si bani!
Bafta in continuare!