Eu i-as spune asa: nu stiu daca sentimentul poate fi reciproc, dar incepi sa imi fii drag.
Zi-i asa: "Nu am sa-ti spun niciodata ca nu pot sa traiesc fara tine. Pot sa fac asta, doar ca nu vreau."
Poi in primul rand trebuie sa fiti numai voi doi, iar in al doilea rand un loc mai romantic.
Pai cand o gasesti singura pe undeva trebuie sa te dai un pic la ea si sa-i spui din inima: Vrei sa te cuplezi cu mine?
si ea o sa-ti spuna da sau nu. Suces
Ii poti spune asa: As dori sa iti spun ceva important (si mergeti intr-un loc mai retras) Imi placi foarte mult si esti foarte draguta.Tu mi-ai atras atentia dintre toate fetele pe care le-am cunoscut si ma intrebam daca ai vrea sa fi cu mine? Cam asa
Problem e ca eu nu reusosc sa o scot afara din casa vrea sa stea numai de vorba cu mine pe skype :l
Stiu ca pare ciudat da de cand o cunosc eu de 2 saptamani can ii zic
Eu:Auzi nu vrei sa ne intalnim. afara!
Ea:Nu poat sunt racita.
A doua-a incercare. dupa o saptaman
Eu:Nu ai vrea sa ne vedem si noi?
Ea:Nu pot ma intalnesc cu o prietena!
A treia-a incercare. dupa 3 zile
Eu:Auzi eu nu te-am vazut nici odata. macar da-mi nr tau de telefon.
Ea:Nu pot sa ies sunt pedepsita si telefonul mi-l-a luat parinti.
Din ce poze mi-a dat ea mi-se pare me gustul meu.
LOL! Pai, si cum dracu' poate sa-ti placa de asa o fata? Iesi afara si gaseste-ti una faina, pe gustul tau, nu pe net.
Si la asta ii zici pentru ultima data: "Ori iesim azi afara, sa ne vedem, ori nu ne mai vb deloc. Eu sunt prea ocupat sa stau dupa curu tau, pentru o intalnire."
Pai si eu sun aproape in aceeasi situatie. daca esti imid ca mie incearca sa ii scrii pe skipe si iesi repede, sau printr-un mesaj daca iti da telefonul. daca va vedei spune-i ca vrei sa ii zici ceva de ceva timp si apoi sarut-o pe gura apoi spune-i:asta este ce vreau sa iti zic ca,, te iubesc,,
andrreeaP întreabă:
Amaliaaaalala întreabă: