Pai incearca sa o inviti undeva in oras intr-o seara si discutati si voi calm spune-i ce te deranjeaza si intreab-o si pe ea ce o deranjeaza si incercati sa mai lasati unu de la altul... succes
De ce va certati? Sincer certurile sunt normale intr-o relatie. Din faptul ca va certati, reiese ca aveti o relatie normala. Dar nici foarte des, nu e bine sa va certati.Ar trebui sa vorbesti cu el despre certurile astea.
Cand aud baieti care plang mi se ridica parul in cap![]()
Nu stiu de ce![]()
Ma simt naspa sa vad oameni plangand, in general.Si mai ales cand e vorba de dragoste![]()
Esti baiat. Ia taurul de coane. Discutati problemele si rezolvati-le
Cred ca in primul rand ar trebui sa te gandesti care sunt exact motivele care determina certurile dintre voi si apoi sa incerci sa le eviti.
E nostalgic sa iti amintesti ca odata era diferit, insa poti schimba asta
Păi care sunt motivele care duc la ceartă? Bănuiesc că vă certaţi pe ceva serios nu nimicuri gen. " ai mutat telecomanda, de ce?". Vorbeşte cu ea şi spune-i că nu vrei ca certurile astea să se repete şi întreab-o, discutaţi împreună ce puteţi face în acest sens. Până la urmă soluţia e la voi. Baftă!
Poi, discutati aceasta problema trebuie sa o reparati impreuna, sa invingeti acest "zid" care v-a sta in cale! Nu lasa ca certurile sa se provoace, dintr-un anumit cuvant sau fraza minuscula care chiar nu are importanta, explica-i si sper ca relatia voastra o sa o i-a pe drumul cel bun! Fericire si Iubire!
Bafta si Craciun Fericit!
Din ce motive va certati?
Incearca sa faci in asa fel incat sa eviti lucrurile care va provoaca cearta!
Xoxo
Eu zic sa luati o pauza sa vedeti cum e mai bine cu sau fara. Daca simtiti ca nu puteti unul fara celalalt impacati-va, daca nu, nu. nu e sfarsitul lumii!
Inseamna ca va raniti unul pe altul fara sa vreti...incearca sa discutati orice, orice deschis. Poate unul din voi are probleme in familie sau de sanatate si se descarca pe celalalt.
Va iubiti, dar daca va iubiti nu trebuie sa existe lacrimi de tristete, doar de fericire!
Este ceva, ceva la mijloc pe care voi nu l-ati observat!
O zi faina si sarbatori fericite!
Eu cred ca iubita ta ori te inseala ori nu te mai place eu as crede ca ar trebui deja sa ii dai niste flori ciocolata ...si ii zici daca te mai place
sper ca te-am ajutat