anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Intre mine si o fata pe care o plac s-a format un fel de razboi, deci ea ma place, si pentru ca sa ma faca gelos putin, a inceput sa flirteze putin cu un baiat din clasa, eu fiind enervat si gelos am inceput sa seduc o fata buna din clasa, deci in fine am obtinut maai mult decit m-asteptam,,, fata s-a indragostit si la orice pas ma cuprinde si face diferite gesturi frumoase. Cred ca s-a indragostit de frumusete. De aici situatia se ingreleaza ia umbla cu aproape toti baietii din clasa (se plimba),, iar amanta mea falsa incepe sa ma santajeze pentru a o saruta (ea nu e prietena mea). Deci ce ma sfatuiti sa fac?, sunt sigur ca ma place Si nu doresc sa o fac sa sufere in continuare,, la mine e putin mai serios )) cu toti baietii se comporta liber dar eu ramin exceptie, deja stiti de ce,,,, o cunosc doar partial,, crying(

5 răspunsuri:
| reborn4x3 a răspuns:

Era o zi frumoasa o testoasa statea linistita si manca,cand deodata apare un iepure arogant care, ii zice testoasei ca el este cel mai rapid animal si ca poate face cu oricine o cursa pana la casa fiecruia si ca el poate ajunge primul negresit. Testoasa nepasatoare nu il baga in seama, iepurele manios se infurie si pune un pariu, cine pierde pariul o sa ii fie celuilalt servitor pe viata, testoasa accepta.Cand sa inceapa cursa, testoasa zvac in carapacea ei, tot publicul care a vazut indeplin momentul si-au dat seama ca carapacea broastei testoase e casa ei si ca e clar cine a castigat meciul.Iepurele dupa meci a inteles pe piele lui ce inseamna proverbul,, Buturuga mica rastoarna carul mare`, referindu---se la inteligenta si nu la forta.

| Annim a răspuns (pentru reborn4x3):

Deci care-i concluzia? ea nu este ceea ce pare?

| alecsalecs a răspuns:

Prietene Pune stop Geloziei tale si fi indiferent astfel isi va bate joc in continuare de tine si vei ramane bataia iei de joc si atita tot! Ce alegi?

| Annim a răspuns (pentru alecsalecs):

Din toata drama asta eu am facut-o sa sufere mai mult, o vedeam pe la pauze cum plingea la fereastra, odata chiar si la lectii a plins si sunt sigur ca nu i-a murit v-un animal de companie, comportamentul ei imi spune totul fara sa o intreb, sunt desigur gelos e lucru natural nu ma pot schimba ea imi place si nu suport sa o vad cu alti baieti din clasa,, nu stiu cum sa procedez si ce sa fac ca sa opresc totul ea continua in acelasi mod pentru a ma scoate din sarite, o_O

| Allergikaa a răspuns (pentru Annim):

PAi zii tipei aleia care se tot agata de tine ca tie iti place de altcineva atunci cand e fata de care iti place de fata. DE preferat e sa te uiti la ea in timp ce faci asta, apoi o iei intr-o pauza deoparte si spui ca iti pare rau, si ca te raneste cu comportamentul ei.
Asta depinde de ce ai facut, si cat de grav e... Sper sa te ierte Mult noroc:X!