| WilliamQoilung2024 a întrebat:

Întrebare destinată în special fetele, doamnelor.
Ce vă faceți să spuneți că el este alesul?
După un x număr de relații și aventuri, ce vă determină să spuneți... El este.
Să fie vorba de ceasul biologic?
Sau sătule de "N" relații, vreți să vă opriți și cine pică, pică.
Întreb, pentru că din experienta oferită de viață, am văzut în cazul unor fete, că ce au ales, este net inferior față de foștii parteneri ai lor.
Care e treaba? Că nu înțeleg.

Răspuns Câştigător
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Disperarea de a se mărită, femeile sunt în stare sa calce peste cadavre ca sa ajungă neveste

10 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Simplu.Mi se confirma periodic prin comportamentul lui fata de mine.Cine alege pe cineva, oricine, numai asa ca sa nu sfarseasca single, nu are respect nici fata de sine, nici fata de celalalt.Nimeni nu merita sa fie intr-o astfel de relatie.

| LoveSleep a răspuns (pentru dullcat):

Nu stiu ce sa spun, dar la cat ti-am spamat raspunsurile si nu ai zis nimic, nu ai recunoaste un husband material nici daca te-ar lovi in fata.

| dullcat a răspuns (pentru LoveSleep):

Am lucruri mai bune de facut decat sa raspund unor straini care nu ma cred, vorbind la misto just because.Continua sa latri.laughing

| LoveSleep a răspuns (pentru dullcat):

Hamhamhamham

| vasileparnaie a răspuns:

La inceput toate il vor pe fat frumos din lacrima si dupa aia cand ajung sa fie cu fat frumos ajung la concluzia ca e semi analfabet si se baga pe altul mai ''ok'', dupa frumoasa varsta de 21 de ani intra in calduri si vor sa se insoare ajung iarasi cu un ''fat frumos din lacrima'' si iarasi se repeta procesul dar surpriza nu mai are cum sa scape de el dupa nunta. Concluzie?

| WilliamQoilung2024 explică:

E vorbă:
Femeile se culcă cu cine vor.
Bărbații, cu cine apucă!
Când e vorba de căsătorie, bărbații se căsătoresc cu cine vor,
femeile, cu cine apucă.

Cu alte cuvinte, cum îți așterni, așa dormi!

| AntonIacobescu619 a răspuns:

Eu am creat pe canalul meu de Youtube, nu i voi da numele din motive confidentiale, un videoclip in care intrebam diferite domnisoare criteriul pentru viitorul partener.SI am ajuns la concluzia ca trebuie sa aiba peste 13 cm!

| DarianVicentiu a răspuns:

Fosta mea nevasta era femeie si acu e cu ultimu bou nici n are doi cai la caruta ca nusi permite