Eu nu sunt genul de om care face asa ceva, le plac sa atinga curul e moale si catifelat pentru baieti numai nesimtitii fac asa ceva, daca e prietena mai zic asa merge dar la cineva care nu cunosti bine persoanlitatea e de prost gust.
Sincer eu zic ca asta este un gest vulgar, iar baietii care fac asta nu stiu sa aprecieze valoarea adevarata a unei fete.
Doar pe fund pune mana aa? eu am parte de asta in fiecare zi si nu suportt :-W, sunt cu un tip prost in scoala care doar asta face si e naspet rau nici nu-mi place de el
da ii mai dau vreuna
Ii placut
am si eu o colega putin mai cur*a si noa cand mi frig la mani pe acolo ma incalzesc si noa si pe alt undeva
. daca vrei sa capi de el puneti si tu mana pe oule lui si strangele putin mai tare si o sa vezi ce o sa urle sau poti da si un pumn pe acolo dar nu este sigur ca va primi mesajul ![]()
De faci asta numai cand te pupaie o sa vezi ca va invata ca si cainii ca daca pune mana acolo e de rau
zii ca la bebelusi "nu voie acolo faci bibi
"
Poate vrea doar sa te tachineze sa te enerveze. poate ii place de tine.
Sau cum a zis un baiat de la mine din clasa ca pune mana pe fund la fete ca sa se excite ![]()
PaPa pUP
Daca iti pune numa tie probabil te place... daca pune la toate e un ***...
Daca iti pune doar tie probabil te place... daca pune la mai multe e un obsedat
Raluk099 întreabă: