anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Iubita mea a facut sex cu un baiat neprotejat de 2 ori, si o data a facut protejat.Problema e ca fostul ei si singurul prieten cu care a facut ea sex a avut inca 20 de iubite.Si fara gluma imi e unpic frica ca iubita mea are o boala, eu inca sunt virgin, ea 21 eu 18, ce parere aveti? eu m-am gandit sa isi faca niste analize dar bolile cu transmitere sexuala nu se vad intotdeauna la analize se pot vedea mai incolo, nu?

Răspuns Câştigător
| MihaelaDart a răspuns:

Ii poti spune frumos in asa fel sa nu se supere sau sa o deranjeze propunerea ta pentru a merge la un spital/clinica privata pentru recoltare sange si un control ginecologic pentru a verifica daca a contactat vreo boala transmisibila sexual. Ii spui care sunt motivele ca tu ai intentia sa ai o relatie serioasa si pentru sanatatea amandorura sa stati linistiti si fara vreun stres ca ai capatat ceva de la ea. Daca se va simti jenata si sa zicem ca nu iti va mai vorbi, nu merita sa o mai contactezi, inseamna ca e are o fire egoista daca va refuza rugamintea ta.

8 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Nu erai tu ăla care avea ceva cu româncele? Cât de ironic.

| DarthRevan a răspuns (pentru MihaelaDart):

A zis ca a facut in inanuarie si a iesit bine, acum mai face o data in martie, ideea e ca doctorul a zis ca e nevoie sa se faca analize lunar.Mie imi e unpic frica fiindca aceste boli cu transmitere sexuala nu se identifica exact, pot sa se manifeste mai tarziu si asta e marea problema.Si acum s-ar putea sa fie norocoasa acum eu asta vreau sa cred, ca va fi totul bine.Ideea e ca si protejat mi-ar fi frica unpic pentru ca prezervativul folosit corect nu protejeaza 100% organul de boli.

| DarthRevan a răspuns (pentru T0T):

S-a intamplat sa imi gasesc si eu, omule.

| T0T a răspuns (pentru DarthRevan):

Da mă frate dar eu nu sunt așa. Eu când zic că nu îmi place ceva nu fac acel ceva. Tu de unde, una zici, alta faci. Oamenii de genul nu sunt deloc serioși.

| Ara997 a răspuns:

Schimb-o. una mai curata si mai putin umblata nu gasesti?
voi realizati ce mare este riscul de imbolnavire prin acest gen de comportament?
mie mi se face parul maciuca si ma gandesc ca povestile alea cu sodoma si gomora n-or fi chiar povesti. intr-o buna zi o sa fim rasi de pe fata pamantului datorita decaderii. daca intre timp nu ajungem noi la disparitie pe cale naturala.

| cristi10grei a răspuns:

Da de unde esti tu asa sigur coane ca ala e bolnav?

| Emilian65 a răspuns:

Foarte bine este daca fata cu care vrei sa faci sex, sa iti asigure ca nu are nicio boala cu transmitere sexuala. In urma unor analize medicale complexe se vede daca este purtatoarea unor boli sexuale.

| ShutUp01 a răspuns:

Imi pare rau sa iti zic, dar iubita ta e o cur.va.Dupa parerea mea, o femeie care iubeste cu trup si suflet(in special cu sufletul)nu poate sa insele barbatul iubit. Daca o face inseamna ca placerile ei egoiste sunt mai importante decat persoana ta.

Raspuns dat tarziu, n-are legatura cu intrebarea ta si nu ar trebui sa ma amestec.Dar ma enerveaza faptul ca fetele cuminti ce se dedica pe viata unui singur barbat sunt pe cale de disparitie in ziua de azi, ramanand doar aceste materialiste incapabile de a vedea dincolo de infatisare.