Depinde de felul atitudinii pe care a adoptat-o cand ti-a raspuns mai rece. Poate are si omul niste probleme!
Exista si aceasta posibilitate, insa nu iti strica, Craciunl gandindu-te la asta, sau suparatandu-te. Poate nu a vrut sa va intalniti mai devreme ca e ocupat cu pregatirile, si poate luni vrea doar sa iasa cu tine.
N-are sens sa iti faci griji sau sa te framanti inutil.Suna-l si rezolva problema.De ce sa iti strici Craciunul preocupandu-te si apoi sa afli luni ca totul e in regula?
Nu imi vine sa cred ca unii dintre voi faceti atat tragedie dintr-o poza tampita de la un avatar de mess.de asta nu imi place mie sa imi pun la avatar poze cu iubitul meu. ce naiba? ala e idiul meu propriu si personal. ce sa caute el acolo?
poate avea o dispozitie mai proasta, poate era suparat de altceva.
faptul ca un tip isi schimba un avatar nu inseamna ca vrea sa se desparta de tine.doamne iarta-ma!
hai sa revenim cu picioarele pe pamant si sa ne maturizam putin. dar ce cer eu? oprobabil esti o pustoaica de 13-14 ani... te inteleg!
Salut, pai. poate ca nu deoarece sa zicem ca vrea sa te faca ''geloasa'', spune i in fata si o sa vezi
bft![]()
Neata:* poate ca doar s-a plictisit de acelasi avatar sau status, intalnestete cu el si apoi vezi daca el decide sa va despartiti poate ca asa este mai bine, poate isi doreste altceva ...propunei sa va inalnititi mai repede de luni ar fi cea mai buna solutie
si te porti frumos cu el. tinema la curent papa craciun fericit!
Idee; poate s-a plictisit de avatarul ala si lo schimbat cu o poza oarecare pentru ca nu mai avea poza cu tine
ca nu ti-a rasp e alta mancare de peste poate nu era la calc sau era nervos si nu a vrut sa vb (nu nervos pe tine pe altu')
luni o sa afli tu sa scrii cum o fost aici sub forma de comm ok?
te pup
Hmm nu te du luni fal sa astepte
oricum cred ca vrea sa te faca geloasa asa ca fii nepesatoare
la mine merge de fiecare data
Cel mai bine in aceasta situatie este sa vorbesti deschis cu el.
Daca il iubesti cu adevarat trebuie sa il suni sa sa va intalniti cat mai repede
...sa il intrebi daca mai tine la tine sa ii spui tot ce aai pe suflet
... da ideea cu gelozia este si ea o parte.nu se stie niciodata deci incearca varianta mea
. Bafta >
Cristiiiiiiuy întreabă: