Cevaveti cu el, baiatu ala e un pic destept, pentru ca profita de naivitatea fetii si o sperie expre cu tampenia asta pentru ca ea sa nu faca prostii .
? nu ma sperie cu nimic no va face niciodata si nu ma ameninta eu sunt si mai geloasa el e joaca de copil pe langa cum fac eu...dar m-au deranjat raspunsurile lor ca e tampit si etc. ba eu chiar il apreciez in fine nimeni nu are dreptu sa judece cate a facut pentru mine nu mai imi trebuie nimic si nici nu mai caut? mai bine nu intrebam..doar voiam raspunsul daca se poate sa se vada cu cine ai facut sex sau nu dar nu parerile lor eram doar curioasa si nu stiam ce aa intreb (pana de ideii )?
Ehh, nu are rost sa te superi pe nimeni, voi sa fiti sanatosi si cuminti?
Daca nu esti insarcinata, nu are cum sa afle ca ai mai avut sex cu altii. Mai exista posibilitatea luarii unei boli cu transmitere sexuala si atunci sa o transferi iubitului...
In orice caz, iubitului asta, ar trebui sa-i tragi un sut un cur si sa-l elimini din viata ta, ca asta seamana a stapan, nu a persoana care te iubeste si te respecta.
La examenul ginecologic nu se poate constata cu cati barbati te-ai culcat, ca nu ai contor in pasarica, cum nici barbatul nu are contor la sula, ca si el te poate insela, fara sa aflii vreodata. O spala si o baga in pantaloni si nu se cunoaste ca a fost folosita, ca nu se toceste
Sincer, daca te manaca in dos, fii sincera cu iubitul si spune-i ca ti-ai gasit un altul si nu-l mai vrei pe el.
Macar nu mai trebuie sa te ascunzi.
Nu nu am ramas insarcinata nu am luat nicio boala e de mult chestia asta cu inselatul cand era in Romania dar am intrebat acum pentru ca el o sa vina peste o luna in Romania nu nu a facut-o niciodata..la 18 ani a fost virgin si acum are 21 sunt de 2 ani cu el.eu l-am ajutat cu carnetul de conducere etc.i-am facut mult bine nu m-a inselat niciodata.....multumesc de raspuns
Fiindca NU ai precizat daca mai ESTI sau NU mai esti VIRGINA, presupun ca acel IDIOT IMBECIL RETARDAT, s-a referit la ''verificarea starii tale de virginitate de catre un medic ginecolog. Ei bine trebuie sa afli/sa stii si tu faptul ca starea de virginitatea a femeii dispare NUMAI/DOAR in momentul in care in vaginul ei este introdus un penis real/adevarat al unui baiat/barbat. Lezarea, craparea sau ruperea atat accidentala cat si intentionata a HIMENULUI se numeste DEFLORARE si NU asa cum se considera ca ar fi DEZVIRGINARE. Datorita faptului ca VIRGINITATEA femeii reprezinta un concept psihico-mental, adica reprezinta o notiune imateriala, intangibila si INVIZIBILA a carei localizare este in MINTEA femeii deci nu la nivelul vaginului ori a vulvei. Din acest motiv nicio alta persoana NU poate srabili sau determina existenta sau lipsa VIRGINITATII, fiindca un CONCEPT oricare ar fi acesta, NU poate fi vazut cu ochii si nici NU poate fi atins/pipait in mod real, fizic CU MANA. Din acest motiva virginitatea nici nu poate fi ''pierduta'' : nici intentionat, nici accidental. Rezulta ca NICIODATA absolut NIMENI in afara femeii in cauza, nu poate sti adevarul in privinta VIRGINITATII respectivei femei. Starea sau notiunea de virginitate dispare/''se pierde'' NUMAI in momentul in care himenul ori vaginul fetei/femeii intra in contact direct cu un penis real/adevarat al unui baiat/barbat, insa acest lucru il stie/cunoaste doar ea insasi, adica cea in cauza si nimeni altcineva. Lezarea, deteriorarea sau ruperea chiar si din greseala ori in mod accidental a HIMENULUI prin MASTURBARE se numeste DEFLORARE si nu DEZVIRGINARE asa cum o considera multa lume in mod cu totul gresit. Deci reiese foarte clar ca NICIODATA, NICIUN medic ginecolog NU se va pronunta in privinta modului prin care s-a produs o eventuala deteriorare a himenului. Deflorarea se poate produce strict ca urmare a unei actiuni fizice asupra himenului prin producerea unei anumite ''agresiuni'' in urma careia ramane o stare vizibila si/sau palpabila. Insa in anumite cazuri acest proces de DEFLORARE se poate produce prin alte cause diverse. Printre motivele care pot provoca ruperea sau deteriorarea himenului si producerea deflorarii sunt anumite activitati fara vreo conotatie sexuala. In functie de constitutia himenului ca si grosime sau elasticitate, acesta se poate leza, ori crapa/rupe in momentul in care se exercita asupra himenului o anumita ''tensionare'' ce rezulta ca urmare a unor miscari de desfacere/indepartare ampla a picioarelor, in timpul baletului, practicarii gimnasticii, a catararii/escaladei, a dansului sportiv, ciclismului, ori urcarea unei pante abrupte, etc.etc. Este acceptata idea cat si aprecierea portivit caruia este IMPOSIBIL sa se produca AUTOdezvirginarea. Multa sanatate!
M-ai lasat masca? da nu mai sunt virgina el m dezvirginat si inca e ca la inceputul relatiei. time foarte mult la mine... avem 2 ani si 13 zile de relatie? el se referea ca poate vedea daca am mai facut cu cineva in afara de el...si deci nu se poate eram doar curioasa nu speriata?
De fapt, nu se vede doar „aia cu care am facut numele etc si din trecut", apar și adresele lor exact cu numere de telefon, pagina de FB etc. Datele sunt preluate de la Google și Cambridge Analytics.
În schimb, mă amuză partea asta: „nu mai sunt virgina el m dezvirginat", combinată cu „din trecut adica iubitamiu e unu si al doilea e un vecin" de unde de fapt rezultă că la un moment dat ai cedat totuși tentației și l-ai înșelat. Și cred că de fapt teama ta reală este ca nu cumva această tentație să apară din nou și să cazi iar în „păcat".
Daca se teme ca te culci cu cineva in lipsa lui de ce a plecat si nu te-a luat cu el? Gelozia in exces este o bola ce trebuie tratata.
Nu se poate vedea asta la ginecolog decat cu controale amanuntite si daca actul s-a produs recent.Nu ai vazut cazuri ca dupa un viol daca nu se facut un control imediat nu se mai poate afla? Daca tu nu ti-ai inselat iubitul nici nu ar trebui sa iti faci probleme de asta.Ori sunteri amandoi mai inceti la creierasi ori el te considera proasta.
Acest barbat este un idiot. Eu i-as da papucii imediat. Asculta-ma pe mine: cu un asemenea barbat nu poti face casa buna. Intre voi vor fi numai certuri. Nu stiu ce gasesti la el, dar daca a ajuns pana acolo sa te ameninte ca te duce la ginecolog, este grav. In primul rand nu are nici un drept. Chiar daca ati fi casatoriti, nu ar avea voie. Apoi sa te umileasca in halul acesta este de nepermis. Si sa observi ca ti-o spune un barbat.
Cat priveste idioteniile spuse de el sunt doar ca sa te sperie.
Am inteles doar ca un ginecolog ar putea aprecia cam de ce perioada nu ai facut sex, dar asta nu este permis fara o hotarare judecatoreasca si asta doar in cazuri de viol.
Nu e un idiot...sunt la fel de geloassa...intelegi? Tin la el acem atatea amintiri si chiar nu ne-am certat atat de mult daca e o cearta banala la 2 sapt nu avem nicio treaba.el mereu zice ceva si face altceva nu ma duce niciunde eu doar am povestit si am pus o intrebare daca exista asa ceva ca eram curioasa nu speriata nu ma ameninta nu am probleme cu el oricum no va face doar am pus intrebarea si am vrut un respuns adecvat adica se poate sau nu..numi doream sa va spuneti parerea despre el
ESte o tampenie ceea ce-ti spun aici, dar daca el a profitat de naivitatea ta si lipsa ta de cunsotinte, te sfatuiesc sa-i platesti cu aceeai moneda, dandu-i un raspuns la fel de stupid.
In cazul asta, spune-i ca esti total de acord sa mergeti imperuna la ginecologie, sa se constate (asa cum vrea el) numarul de barbati din pasarica ta, dar si numarul de femei din sula lui.
Daca doctorul lui "ala special", care poate sa numere asa ceva exista, atunci ce numara la pasarica ta, poate sa numere si la sula lui. In felul asta, se va stii cu exactitatea cate femei au trecut si prin sula lui.
Ma repet, este o teorie idioata, dar este pentru a-i arata ca nu esti proasta si ai priceput ca-si bate joc de tine, speriindu-te cu o metoda, care nu exista.
Nu ma sperie. Stie cat de mult gandesc. Il controlez la orice miscare nu are nicio problema. El a fost virgin la 18 ani si de *** nu merge la niciuna am gps in telefonul lui la cat de geloasa sunt. Si pe masina lui e pus un gps. Daca are telefonul inchis macar sa stiu unde e prin masina ca el nu merge niciunde fara ea. Avem 2 ani totusi nu m-a inselat niciodata, ii place sa stea doar cu mine, uneori ma sufoca, nu se mai satura. Acum astept si inelul, multumesc de răspunsuri.
Da-l undeva. Nu mai sta cu unul care sufera de "obsesie compulsiv". Nu sunt medic ca sa dau un diagnostic, dar asa il consider. Si NU, nu exista vreo forma sa afle daca ai facut sex cu altul decat daca ii spui, exista o filmare sau te-a vazut. Apropo, sa nu cazi asa jos incat sa te duci la el la vreun control, unii barbati in ziua de azi nu sunt intregi la cap.
Stii? Ii dau dreptate totala la Donna. Nu are cum sa afle chiar daca ai fi facut-o. Stii ce sa faci mai bine? Fa-o cu unul (oricine, sa fie sexy) si du-te cu "iubitul" tau cand vine din Germania la ginecolog, sa vedem ce constata. Daca femeile sau barbatii ar avea "vaginometraj" sau "sulometraj" nimeni nu ar mai putea insela pe nimeni. Asculta la mine! Succes, bafta!
Da stiu...doar m-a intrebat ..si nu nu am mers in viata mea la control deaia.si no sa merg noi doar glumim totusi are 20 de ani el si eu am 19 ...mersi oricum
Nu se poate găsii asa ceva, doar dacă ar fi lăsat spermă în vagin și ar fi luat ADN ul de la spermă, dar în acest caz categoric nu. Ma poți ajuta cu întrebarea mea la rândul tău?
ariana_7755 întreabă:
Anonimq555 întreabă: