Uite aceeasi problema o am si eu cu prietenul meu, problema sunt "prietenii lui ", pe tine te poate da la o parte dar pe ei nu. In viata oricarui baiat prieteni raman prieteni. noi suntem doar simple "piese" ce le "condimentam " viata, dar la alegerea "noi " vs "prieteni " mereu va alege prietenii! parera mea este ca a fost un nesimtit ca te-a lasat singura si el a ramas cu acel amic. funda?
As vrea sa o contrazic pe cealalta "colega" care a dat comentariu şi să îţi spun că nu toţi băieţii sunt la fel. despre prietenul tău pot spune că nu tine suficient la tine pe cât ar trebui şi pe tine te sfătuiesc să te gândeşti bine la această relaţie şi anume dacă sentimentele sunt reciproce
Nu, nu este frumos din partea lui! Ar trebui sa porti o discutie cu el, dar invita-l tu undeva.
Daca il incomodeaza putin comunicarea cu unele fete, nu inseamna ca e gay. E doar o chestiune de timp pina se va obisnui cu aceasta.
Si eu as face cam la fel.Prietenii sunt mai importanti. Spre deosebire de fete, baietii nu renunta la prieteni in favoarea iubirii
In cazul de fata raspunsul e clar NU! Nu e ok deloc cea facut. Cand se intalnesc in oras 3 persoane dintre care 2 formeaza un cuplu, e clar ca cealalta persoana e in plus. Dar in cazul de fata se pare ca tu ai fost cea in plus! Sorry! E nesimtit si mitocan daca a facut asta.
E foarte urat ceea ce a facut! Ar trebui sa aveti o discutie, sa-i spui ca ai vrea sa isi petreaca mai mult timp cu tine, decat cu prietenii lui. Daca nu va accepta si nu-si va revizui comportamentul, da-i papucii! Pun pariu ca sunt o multime de baieti care vor sa fie cu tine, nu e el ultimul baiat de pe pamant. Succes!
Nu este frumos din partea lui. Avand in vedere ca cu acel prieten tot iasa, putea sa-si faca timp pentru tine, sa fiti doar voi doi. Tind sa cred ca nu esti atat de importanta pentru el, cum ar trebuii.Si NU este adevarat ca toti baietii sunt asa, cum spunea aici o fata.Pentru iubitul meu eu sunt pe locul unu, dar bineinteles iasa si cu amicii, dar nu m-a neglijat niciodata.Eu zic sa-i spui ca te deranjeaza comportamentul lui, iar daca el nu face nici o schimbare...cauta pe altcineva care sa-ti acorde suficienta atentie.Numai bine!
Nu mi se pare foarte urat...nesimtire se vede cat de mult tine la tine si te apreciaza. ai grija ce faci