Draga mea, unele isi pierd virginitatea din placere la 14 ani asa ca nu`ti face griji
Primul iubit l`am avut la 12 ani dar nu era chiar iubit k eu vream doar sa vad cum e sa ai iubit dar dupa aia m`am mai specializat si eu
Sunt o multime de intrebari legate de sex de iubiti de catre minori de 10-14 ani, care ne lasa fara cuvinte.
Parerea mea este sa nu va grabiti sa va faceti iubiți sau sa întrețineți relatii sexuale la varste atat de fragede.
Iubirea va ia mințile și nu va imaginați ca o relație la vârsta voastră va tine toată viata, cu niște băieți imaturi care acum au descoperit păsărica.
Ati auzit și voi cazuri în care minorele au rămas însărcinate, acest fapt le-a schimbat în totalitate viata și copilăria, pentru ce? pentru ca s-au îndrăgostit.
Nu exista o varsta anume la care trebuie sa ai iubit. ![]()
Pentru ca inainte sa ai iubit trebuie sa te indragostesti, iar tu, fiind adolescenta, banuiesc ca stii ca nu te poti indragosti cand vrei tu.
Te poti indragosti de 3 ori pe zi, sau chiar foarte rar. Ideea e ca dragostea vine cand e cazul si nu cand vrei tu.
Uneori, ea vine in cel mai neasteptat moment.
Si daca vrei sa-ti spun despre mine... Pai eu primul iubit l-am avut pe la 10-11 ani.
Dar tu nu trebuie sa iti faci griji ca nu ai avut iubit pana acum. Cand va fi momentul, vei avea. ![]()
SPer ca te-am ajutat! :**
Eu am avut primul prieten la 10 ani
dar nu era chiar prieten, doar ne spuneam ca ne placeam reciproc, si ne tineam rar de mana, deci nimic special, faza e ca acum tot de el imi place, si cred ca si lui, bine, intre timp am avut si alti prieteni. mie mi se pare ca primul prieten e ceva special de care iti amintesti toata viata, si nu conteaza ce varsta ai, te poti considera norocoasa ca nu ai avut iubit, pentru ca nu ai suferit, crede-ma ca e naspa sa suferi dupa cineva... (da, da stiu ca nu are rost, dar...)
Nu este o varsta anume la care ai prima relatie. Depinde de fiecare om, si de ce-ti rezerva destinul. Poti avea primul prieten la 10, sau la 20 de ani. Nu este o regula
.
Nu cred ca e o problema k nu ai iubit la 14 ani poti sa ai primul iubit si la 16 si la 18 si la 20
cand se intampla, se intampla
Eu am avut primul prieten la 16 ani
Dar asta poate diferi de la persoana la persoana
nu toti suntem la fel
anonima_1162 întreabă: