anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

La ce varsta azi inceput sa va masturbati.....si...de cate ori pe zi ati ajuns so faceti...

13 răspunsuri:
| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Ar trebui sa faceti o rubrica speciala pentru intrebarile astea "interesante" laughing)

| SweetCandy a răspuns:

? ooofff...mai Doamne. unde esti...straight face

| Parintele a răspuns:

Pe la 12-13 ani. Maxim 2-3 ori uneori cand eram copil. Acum ca adult de 5-6 ori pe zi.

| Misterious a răspuns:

laughing) asta da intrebare..sincer nu imi aduc aminte laughing)asta ar fi culmea oricum eram tinerica laughing))

| annda a răspuns:

Eu sunt curioasa de ce intrebi chestiile astea? Te temi ca o faci de prea multe ori pe zi si o sa se usuce si sa pice?!

| andreig a răspuns:

Mare e gradina Domnului si multi isi prind capu` in gardu ei rolling on the floor

| daddy a răspuns:

Frate da` ce intrebare ne pui si tu straight face

| starchewer a răspuns:

NoGod ce sincer esti... pai si eu cred ca 12-13 ani... eu de mic copil eram cu 5-6 repetari ...si faceam cate 3 serii pe exercitiu si cam 5-6 exercitii pe zi big grin... adevarata ta intrebare e... "am sa mor daca o sa continui sau o sa patesc ceva?" - da ai sa mori ...de la asta... dar pe la 80 de ani... ca faci atac de cord xD

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Hahahaha! cum de gasiti fratilor, toti frustratii, acest site? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@sweetcandy - am venit.
Eu - de la 11 ani - de 4-5 ori pezi, cu stanga, iar cu celelalte maini de 2-3 ori. Acum nu ma mai masturbez, incerc sa fiu onanist.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Vrei sa iei premiul de cel mai mare lab***u?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar macar ai si tu curaj sa nu intrebi pe anonim...

| woohp a răspuns:

Vrei sa ne iei pe toti la intrebari ca nu cumva sa-ti batem recordu?