| Rallu5a a întrebat:

La ce varsta e cel mai indicat sa-ti incepi viata sexuala?

Răspuns Câştigător
| justfreelove a răspuns:

Moama ce de raspunsuri de virgini. Ala care zice de la 17-18 pun pariu ca asta e varsta lui si tot asa. Domne un raspuns obiectiv nu puteti sa dati. Draga ralluca, cel mai indicat sa iti incepi viata sexuala este atunci cand iti faci destul curaj sa ma suni (veziii: asta e raspuns de baiat sincer big grin )

| morenaRox a răspuns (pentru justfreelove):

Sunt si persoane de la 20 ani in sus ( printre care si eu ) care cred asta + medicii.Bine ca ai dat tu un raspuns sincer de " nevirgin "winking

| justfreelove a răspuns (pentru morenaRox):

Stii care faza cu persoanele care ajung la 20 de ani virgini? Ei isi spun in mintea lor ca asteapta o persoana speciala, ca sunt ei insisi speciali, dar in cele din urma toate/ toti o sa se intrebe daca ii mai vrea cineva? O persoana care asteapta sa fie pregatita sa faca pasul acesta, sfarseste prin a devenii un dezastru social (timida, retrasa, paranoica), si culmea, in mintea lor se considera superiori celor din jur care vorba aia umbla din floare in floare. Sexul in afara de placere iti ofera si acea liniste mentala care te face sa vezi lucrurile mai clar. Nu cred ca exista vreun medic / doctor care sa iti spuna ca sexul nu are efect terapeutic. Mai sus am fost sincer, pentru ca eu ca baiat sunt aproape intotdeauna dispus sa spun da, pentru ca voi fetele considerati o amanare drept un refuz (spune-i unei fete ceva de genu "nu acum, mai intai ne cunoastem etc" si sansele sa mai vb cu tine sunt minime)

| Gumitzza5 a răspuns (pentru morenaRox):

Atunci ramai tu virgina si lasa`ne cu 20 de ani+. Daca la tine, nimeni nu a vruto sa ti-o traga asta nu inseamna ca trebuia sa faci sex la 30 de ani :*.winkinghee hee)

18 răspunsuri:
| DenisaAbdn a răspuns:

Atunci cand esti destul de matura sa iti asumi aceasta responsabilitate si suficient de informata.

| giuly a răspuns:

La 50

| Myst3ry a răspuns:

Cand simti si cand esti pregatita pentru pasul asta. Cand iubesti si crezi tu ca este momentul sa faci acest lucru.

caramela
| caramela a răspuns:

Indicat ar fi atunci cand esti matur din toate punctele de vedere, moral, fizic, psihic etc, sub nicio forma sub 17 ani, sa o faci doar atunci cand crezi ca iubesti si esti iubita cu adevarat, pentru ca prima data conteaza fff mult, daca dai gres, ai putea ramane cu sechele si sa urasti barbatii, crezand ca toti sunt la fel...

| youmail a răspuns:

La orice varsta. E minuntat. Sa faci dragoste merita... crede-ma am stat o zi in treaga si doar asta am facut.
Rau nu are ce sa se intample (daca sunteti putin atenti)

| վፀiፀፀ a răspuns:

Eu cred ca cel mai indicat este atunci cand te simti tu pregatita, nu doar fizic ci si psihic.Deoarece in caz de o eventuala sarcina sa nu-ti iei campii si sa stii cum sa reactionezi. Asta cam de la 16 ani in plus. Nu are rost sa o faci mai devreme doar ca sa te dai mare la prieteni k nu stiu ce ai facut`o si etc.winking

| nesuferit a răspuns:

15 ani thinking

| Myst3ry a răspuns (pentru nesuferit):

Ai raspuns ca sa nu taci? Sau este chiar parerea ta?

| nesuferit a răspuns (pentru Myst3ry):

Mi se pare varsta minima la care ai putea sa iti incepi viata sexuala

| Myst3ry a răspuns (pentru nesuferit):

Am inteles.

| MariiLetz a răspuns:

Cand esti tu pregatita...Eu as zice pe la 17-18 ani

| morenaRox a răspuns:

De la 18 ani in sus. Pana atunci nu esti suficient de matura fizic si psihicwinking O spun pana si medicii, nu inventez eu.

| Ariciu24 a răspuns:

14-15 nu 17-18

| sufletratacit a răspuns:

Cel mai indicat dupa 18 ani, dar cum multe fete isi incep viata sexuala la 12 13 ani, ar fi bine sa astepti macar dupa 16 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai din punct de vedere medical la 17 jumate cea mai mica varsta dar atunci cand esti tu pregatita.si la 12 adica te simpti pregatita poti sa o facithinking dar fa-o cu baiatul pe care il iubesti:* bafta si scuze ortografia

Întrebări similare