Aveam 14 ani jumătate. A fost mai mult o greşeală, aş spune. Am crezut că fac ce trebuie când nu a fost aşa.
Băiatul îl cunoscusem întâmplător, când m-am întors din străinătate. El era mai mare cu 4 ani. Şi este.
Îmi plăcea atunci. Era amuzant, drăguţ, sau cel puţin aşa mi se părea. Când ne-am întâlnit, am ştiut că ne vom săruta. Nu m-a luat prin surprindere. Nu a fost cine ştie ce. Mă simţeam ciudat din cauză că era primul şi ştiam că vor mai urma. Dacă... aş putea da timpul înapoi, ştiu că aş face asta, din nou, cu persoana potrivită. Să îmi amintesc mereu zâmbind cum a fost primul sărut.
Baftă în tabără.
Aveam 14 ani jumătate. A fost mai mult o greşeală, aş spune. Am crezut că fac ce trebuie când nu a fost aşa.
Băiatul îl cunoscusem întâmplător, când m-am întors din străinătate.
Îmi plăcea atunci. Era amuzant, drăguţ, sau cel puţin aşa mi se părea. Când ne-am întâlnit, am ştiut că ne vom săruta. Nu m-a luat prin surprindere. Voi recunoaşte că a fost special doar din cauză că nu mai fusesem sărutată înainte, cam asta e ceea ce face momentul memorabil.
Baftă în tabără.
Pai eu sunt fata si am 13. si am facut'o la inceputul lui iunie. pur si simplu a fost ceva confuz si derutant. stai calm. nu'ti dai seama ce faci pana nu deschizi ochii sau ceva. pur si simplu faci ce face si ea. daca nici ea nu e in masura sa te invete sau ceva fa tot ce simti, da frau liber sentimentelor. nu conteaza daca nu iese asa cum ai fi sperat. nimeni nu se naste intelept. multa bafta si sa ai la tine mereu guma sau bomboane mentolate. funda?
Hey.pai eu am 13 si a fost super cool...a fost confuz si derutan...dar a fost un moment foarte special.deci pur si simplu ne-am sarutat.deci eu am stat pe o banca langa iubitul meu.el s-a apropiat asa mai incet, pentru ca vroia sa ma surprinda, dar eu din greseala(nu a fost cu intentie) mi-am intors capus si asa ne-am sarutat
.o sa vezi ca poate o sa fie de mai multe ori
.Nu uita:
-ai grija la respiratie(ia cu tine ceva mentolat)
-si daca o sa fie asa mai lung sa mai si respiri(sa nu lesini acolo)
Bafta
E ilegal sa te saruti cu o fata pana nu faci 15 ani.ai grija, nu te jucacu legea. (dar daca ai norocul sa faci 15 ani pana in tabara sau in tabara. uber-bafta la fete atunci)
Hm.primul sarut a fost la 11 anieram in apropierea scolii, dar inainte trebuia sa ma intalnesc cu prietenul meu si pur si simplu ne-am sarutat, vreau sa mentionez ca afara ploua si a fost extrem de romantic! app unde mergi in tabara? Succes
A fost la 9 ani jumatee daaaaar este genial adica simti niste fluturi in stoma. Asta pana afli ca de fapt a facut asta la misto
btw: succes in tabaraA:0 si btw: NU E ILEGAL SA TE SARUTI CU O FATA PANA IN 15 ANI DAAAH
La 12 ani eram la film cu 2 prieteni unul dintre ei era si iubitul meu si pe la jumatea filmului ne tot tachinam pe o sticla de cola si intr-un final ne-am sarutat fara sa stie nimeni...a fost chiar un moment special si frumos sper ca si tie sa ti se para primul sarut la fel de special...paa
MaryaSiAtÂt întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DdoarEuuu întreabă:
anonim_4396 întreabă: