| Puipui33 a întrebat:

Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Luna trecuta pe data de 15 noiembrie am avut ultima oara nenstruatia (specific ca am nenstruatie dereglata,o perioada imi vine la o singura data.o perioada la anumite dati chiar si la inceputul luni, mijloc sau sfarsit).iar luna aceasta decembrie am avut dureri (gen nenstruale) si nu mi-a venit asta fiind pe la incepul luni..si acum cateva zile am mai avut odata tot aceleasi simptone, si tot nu mi-a venit....as putea fii gravida?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Avand un ciclu de tip NEREGULAT menstruatie vine cand vrea ea, fara sa stie nimeni cand va veni, fara sa poate fi vreodata calculata, masurata sau aflat cand vine urmatoarea menstra.

Pentru fetele si femeile cu ciclul de tip NEREGULAT, ca tine, NU exista aplicatie sau calculator pe fata pamantului, care poate sa iti masoare/calculeze ovulatia si urmatoarea menstra, de aceea este obligatoriu sa faci sex numai cu protectie, ca nu stie nimeni cand esti la ovulatie si ramai gravida.

Un test de sarcina se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala.

| dullcat a răspuns:

Buna.Cati ani ai? Nu ai mentionat cand ai avut contactele sexuale.Iar menstruatia poate intarzia din varii motive, nu este sarcina unicul motiv.

| Robert2526 a răspuns:

Ai mers vreodata la ginecolog pentru aceasta problema?