Buna! O fata/femeie atunci cand este la menstruatie, indicat este sa nu faca sex, cica e rau atat pentru fata cat si pentru baiat
in al doilea rand daca te doare sau nu cand esti la menstruatie depinde dupa organismul fiecareia, si insarcinata o poti lasa cand vrei daca poti ![]()
satra![]()
. sper ca te-am ajutat
Bună.
O femeie care se respectă nu o face la menstră!
Și tot o femeie nu poate avea și ovulație și menstră în același timp. Prietenul este repetent la capitolul informații privind viața sexuală.
Pa, pa.
Pai posibil sa fie repetent dar ma contraziceam cu el si eu ii spunema tot din auzite pentru ca nu stiam asta.Dar multumesc mult pentru raspuns.
O femeie nu poate ramane insarcinata in timpul menstruatiei pentru ca nu exista ovulatie..mai exact nu se elibereaza niciun ovul pe care tu l ai putea fecunda facand sex cu persoana respectiva. cat despre actul in sine se poate face si in timpul menstruatiei..depinde cat de dispusi sunt ambii parteneri...
Atunci cand femeile sunt pe ciclu, unele dintre ele, sunt arzoaice rau, poti lasa femeia gravida oricand, dar de ce nu intrebi si tu pe mama ta sau a lui?
Eu am intrebat pentru ca nu stiu si as vrea sa aflu dar vad ca tu esti pus pe caterica. Urat din partea ta.Acum sincer tu ai intreba-o pe maicata cand poate ramane o femeie gravida si cand nu? si in caz ca nu ai observat sunt baiat si discutam cu un coleg de-al meu.
educatia sexuala trebuie facuta din familie baiat de baiat care esti, ce mare filozofie sa pui aceasta intrebare celei care trebuie sa-ti fie cea mai buna confidenta? o te indragostesti la vremea ta si o sa ai parte si de bune si de rele, cand o sa suferi pe al cui umar plangi? pus pe caterinca
Georgianageorgi01 întreabă:
gabytza_7109 întreabă: