| BAIATUL a întrebat:

Ma tot contraziceam cu un prieten care sustinea ca poti lasa o femeie gravida numai daca faci sex cu ea atunci cand este pe ciclu.Dar eu i-am spus ca atunci cand femeile sunt pe ciclu nu pot face sex pentru ca le doare.Care este adevarul? Ma puteti lamuri?

Răspuns Câştigător
| rousz a răspuns:

Buna! O fata/femeie atunci cand este la menstruatie, indicat este sa nu faca sex, cica e rau atat pentru fata cat si pentru baiatwinking in al doilea rand daca te doare sau nu cand esti la menstruatie depinde dupa organismul fiecareia, si insarcinata o poti lasa cand vrei daca poti laughinglaughing satralaughinglaughing. sper ca te-am ajutat

| BAIATUL explică (pentru rousz):

Multumesc mult pentru ajutor dar acel coleg al meu spunea ca o fata/femeie poate ramane insarcinata numai daca face sex in timpul menstruatiei.Si vroiam sa aflu care este adevarul.

| rousz a răspuns (pentru BAIATUL):

Nu, o fata o poti lasa insarcinata nu numai cand este la menstruatie! nu ai pentru ce ..ma bucur ca te-am ajutat

8 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
O femeie care se respectă nu o face la menstră!
Și tot o femeie nu poate avea și ovulație și menstră în același timp. Prietenul este repetent la capitolul informații privind viața sexuală.
Pa, pa.

| BAIATUL explică (pentru Legiuitoarea):

Pai posibil sa fie repetent dar ma contraziceam cu el si eu ii spunema tot din auzite pentru ca nu stiam asta.Dar multumesc mult pentru raspuns.

| eek a răspuns:

O femeie nu poate ramane insarcinata in timpul menstruatiei pentru ca nu exista ovulatie..mai exact nu se elibereaza niciun ovul pe care tu l ai putea fecunda facand sex cu persoana respectiva. cat despre actul in sine se poate face si in timpul menstruatiei..depinde cat de dispusi sunt ambii parteneri...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Atunci cand femeile sunt pe ciclu, unele dintre ele, sunt arzoaice rau, poti lasa femeia gravida oricand, dar de ce nu intrebi si tu pe mama ta sau a lui?

| BAIATUL explică (pentru anonim_4396):

Eu am intrebat pentru ca nu stiu si as vrea sa aflu dar vad ca tu esti pus pe caterica. Urat din partea ta.Acum sincer tu ai intreba-o pe maicata cand poate ramane o femeie gravida si cand nu? si in caz ca nu ai observat sunt baiat si discutam cu un coleg de-al meu.

| anonim_4396 a răspuns (pentru BAIATUL):

educatia sexuala trebuie facuta din familie baiat de baiat care esti, ce mare filozofie sa pui aceasta intrebare celei care trebuie sa-ti fie cea mai buna confidenta? o te indragostesti la vremea ta si o sa ai parte si de bune si de rele, cand o sa suferi pe al cui umar plangi? pus pe caterinca