|

Mi-as fi dorit sa traiesc in timpurile cand o relatie nu se consolida pe baza facebook-ului sau a mess-ului. Cand iti intalneai perechea la o petrecere sau poate chiar la biblioteca, iar mai apoi va vedeati pur si simplu ca sa vorbiti. Nu direct la fapte ca in ziua de azi. Imi pare rau ca nu am prins vremurile alea, chiar sunt singura?

10 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

De multe ori cand mai citesc diferite nuvele / descrieri, incerc sa imi imaginez o lume fara: telefon, internet sau orice alt device care te-ar izola "de lumea de afara" si care te-ar face sa nu te implici direct cu oamenii. Numai la un astfel de gand incep sa zambesc si imi aduce o oarecare satisfactie.

Practic, romantismul o sa moara in secolul 21, iar cei care inca il practica sunt vazuti "lol loser *point finger*". Nu suport asa o societate.

Iti imaginezi puterea unei scrisori sau a unei telegrame acum 100 de ani? Acum trimiti mesaje de 100 de ori pe zi si majoritatea sunt lipsite de sens ca de ex: lol, dc, fb si alte cuvinte din 2 litere care nu inseamna nicidecum ceea ce ar fi explicat cuvantul propriu zis.

Totusi, exista si unele avantaje ale unei astfel de lumi. Nu foarte multe.

9 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu esti singura mami si eu mi-as fi dorit la fel de mult ca tine vremurile alea...dar nu mai exista asa ceva DEMULT

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Mai exista si baieti diferiti. Dar mai greu.Acum toti sunt lesinati sa aiba prietene sa ''treaca la fapte''..Sa ajunga pana la urma niste ratati. Oricum trebuie sa te impaci cu faptul ca lumea nu mai merge la biblioteci. Cauta informatia pe internet. Cum o cauti si uh pe acest site..Sunt de acord in totalitate cu ce spui.Deci,NU nu esti singura..Mai exista si alte fete/baieti dar mai rar! Bafta!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Chiar nu esti singura, eu chiar nu inteleg ce e cu generatia asta, acum daca vrei sa ai o intalnire dai likeuri si coom.

P.S Si mai nou facebookul e plin de pitzipoance care se dezbraca. Mie si scarba de ele.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Buna.
Propria ta relatie ti'o cladesti asa cum simti tu si cum crezi ca e mai bine, nu doar ca toata lumea sau cel putin in general, asa procedeaza.Niciodata nu am incercat sa'mi fac o relatie pe facebook sau messenger, deoarece acesta clar nu va rezista ori va fi doar in joaca, pentru ca acolo multe se interpreteaza cu totul diferit decat la ceea ce te gandesti tu, cel mai bine ar fi sa cunosti pe cineva in afara facebook'ului sau altceva si asa sa socializezi, vei vedea ca e mult mai bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu nu esti singura.in ziua de azi cam asa e moda acum cand toti se cupleaza pe fb si nici macar nu se cunosc cum trebuie. oricum timpu nu poate fi dat inapoi si trebuie sa ne adaptam.succes

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Haha.da,ar fi frumos sa mai fie asa. Nici eu nu am prins vremurile alea dar nici acum nu-mi displace.L-am cunoscut pe prietenul meu pe facebook, suntem de 8 luni impreuna si totull pare sa mearga bine.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu,nu cred ca esti singura dar gandeste-te ca erau si piedici daca erai mai putin bogat nu puteai sa speri la un "fat frumos" ci trebuia sa te multumesti cu ce iti aparea in cale, nu puteai sa experimentezi si sa inchei asa de usor pentru ca erai luata drept "usuratica" deci sunt si plusuri si minusuri lumea evolueaza cu sau fara voia noastra, in tara noastra sexul inca este un subiect tabu insa in Anglia, America, Germania tari dezvolate sexul in randul adolescentilor este ceva normal si nu au conceptii si prejudecati.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nimeni nu iti impune sa faci toate lucrurile acestea...in loc sa visezi poti sa ai o 'relatie' cum iti doresti 'vremea' asta, nu esti singura

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu big grin dar numai ai ce sa faci, numai pot schimba noua generatie..trebuie doar sa te adaptezi.ia-o ca pe o noua provocare laughing

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează