| Liviuliu a întrebat:

Multi prieteni, au iubite /iubiti de la 14 ani, e ceva normal? Nu credeti ca peste cateva luni se vor desparti, plictisindu-se? Ori inteleg eu gresit.Eu consider ca relatiile la aceasta varsta nu prea au rost, din moment ce pur si simplu nu inteleg ce ai putea face si ca cele serioase incep mai tarziu cand nu mai esti in grija parintilor... cu toate ca imi place de cineva ....Nici nu stiu ce sa mai cred

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Totul are un inceput liviu

| Freya1 a răspuns:

Adevarul este ca in ziua de azi copii exagereaza.Nu e bine sa incepi o relatie asa devreme deoarece mai tarziu e posibil sa iti para rau.Atunci esti copil naiv si crezi ca toata lumea e a ta dar cand te trezesti cu un copil in brate sau ca nu mai ai nici un rost in viata realizezi cat de mult ai gresit.Viata trebuie sa mearga cum e legea firi copii sa se joace adolescenti sa se distreze iar adulti sa se iubeasca. Poti sa comunici cu o fata un baiat dar ramai ia stadiul asta nu te da mare barbat sau mare femeie la 14 ani petru ca o sa iti dai seama mai tarziu ca nu a fost asa atunci cand te vei maturiza pe bune

| Necunoscut112 a răspuns:

Eu cred ca dacă nu începi să ai o relaţie la 17-18 ani, mai târziu vei avea relaţii defectuase. Cunosc un tip super inteligent care şi-a început viaţa sexuală la 27 de ani, deoarece până la acea vârstă s-a preocupat să-şi construiască un "rost" şi o carieră. În prezent, la 37 de ani, adică în ultimii 10 ani, a avut vreo 3 relaţii extrem de defectuase, de maxim 1 an-1 an jumătate fiecare. În concluzie, consider că relaţiile astea din adolescenţă de formează pentru adevăratele relaţii care vor conta. Bineînţeles că asta nu înseamnă să faci sex de la 13-15 ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi se pare okm sa ai iubit/iubita la 14 ani.Adica iti dai seama ca nu va tine nu stiu cati ani, dar asa inveti si experimentezi