| Sisjjssjjsjs a întrebat:

Ne-am certat pe baza faptului că vorbește regulat cu fosta și a rămas așa cum a vrut el. Mai nou am aflat că a vorbit cu ea la telefon noaptea, dar el încă susține că au rămas doar prieteni. Simt că n-ar trebui să mă îngrijorez dar mă face să mă simt inconfortabil rău. Ce-ar trebui să fac?

9 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Pai de ce ai acceptat sa ramana asa cum a vrut el? Nu ar fi trebuit. Chiar nu iti dai seama ca atunci cand iti spune ca au ramas doar prieteni, e vrajeala?

| Violleta2022 a răspuns:

Da-i papucii si cauta-ti altul sincer si care sa te iubeasca numai pe tine.
Asta are inca inima si sentimentele pentru fost lui iubita si ca vrei tu sau nu, el tot la ea se va intoarce.

| dullcat a răspuns:

Imi pare rau, pentru mine asta suna ca un red flag major, prin urmare fiecare ar trebui sa isi vada de propriul drum.

| mastadont a răspuns:

Cum să nu te îngrijorezi? Nu îți e clar că o vrea înapoi? Din moment ce vorbește cu ea și îți ascunde acest fapt e clar că mai are sentimente pentru ea, părerea mea e să închei relația pentru că va veni un moment în care te va lăsa pentru ea.

| Sisjjssjjsjs explică (pentru mastadont):

Nu a ascuns acest fapt, tot ce știu sunt mărturisiri de la el

| iulia0514 a răspuns:

Să-l lași! Dacă el noaptea vorbește cu fosta parteneră înseamnă că încă mai au ceva de împărțit și ca tu ești în plus în toată ecuația!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rand nu te respecta si de aici pleaca toata problema. Cu toate ca stie, ca esti deranjata de ce face, il doare-n pix si face tot ce vrea el. Da-i un ultimatum sau propune pauza si in timpul ala conecteaza-te cu alte persoane.

| Ilovedinero a răspuns:

Sa il iei frumos la masa si sa ii spui :ori eu, ori fufa.Pe tine te iau barbatii si maritata, nu te stresa pentru unu care vorbeste cu fosta-sa noaptea ca nu merita

| Ka0ru a răspuns:

Sa il pui sa aleaga intre tine si ea! Daca e fosta lui, atunci e fosta cu un motiv.