| kristal a întrebat:

Nu stiu ce sa fac prietenul meu mi-a zis cand vreau sa ma culc cu el eu am 14 ani si el 16 si eu i-am zis ca nu acum si cam peste 1 an 2 pentru ca nu sunt pregatita si a fost de acord eu cu el sunt de 8 luni si a zis ca ma va asatepta si nu se va desparti de mien pentru ca nu sta cu mine doar pentru asta. Dar uneori imi pune mana p sani worried? Sa am incredere in el?

10 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

Nu vad dc nu ai avea.la urma urmei nu s va putea culca cu tine,daca u nu esti de acord!
ca-ti pune mana p sani nu inseamna ca vrea sa s culce cu tine, nu neaparat, poate fi si din cauza ca-i plac sanii tai...

| username23 a răspuns:

Da, eu zic sa ai incredere, daca iti pune mina pe sani asta nu e din cauza ca te tortureaza sexual si vrea sa va culcati. Pur si simplu asa sunt baietii, vor sa isi simta partenera. Si prietenul meu ma atins in locuri intime si nu faceam sex, trebuie si ei sa se simta bine cumva. Si in plus aveti destul ca sa poata pune mina pe sani, principalu e ca nu faceti s*x. Sa stii ca unele perechi fac si sex oral asta e mult mai mult decit mina pe sani. Eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji. Bafta si multa iubire! Funda?

| Foca a răspuns:

Draga mea Daca a zis ca te va astepta sigur tine la tine... Mai bine gandeste-te bine si faci cum vrei este viata ta daca va iubiti mai incercal 2 mluni si daca e tot la fel de Ok Atunci da. Si chestia cu sani e ceva normal crede-mawinking... Faci cum vrei este viata ta. Acuma nu te lua dupa cei care vor urma dupa mine a ca nu e bine a ca e bine. TU ALEGIbatting eyelashes. fundita?

| Betty18 a răspuns:

Daca ai 14 ani esti cam mica...mai asteapta un an macar...

| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Poate vrea doar sa se culce cu tine nimic mai mult

| iubiidubiiluii a răspuns:

Normal. e o diferenta intre "Dragoste" si "sex"hee hee in momentul in care faci dragoste.mai pune mana omu na, logic. sexul e acea actiunee whistling daca a zis ca te asteapta te asteaptaa! putea foarte frumos sa-ti zica "nu te. ne despartim"... funditabatting eyelashes?

| Mgdxx a răspuns:

Asha fac toti baietii, pun mana p saniwinking.Nu vad dk sa nu ai intredere in el? trebuie sa aiwinkingca dovedeste ca te iubeste dk te asteaptawinking

| Rexassj a răspuns:

Asta inseamna cai plac sani tai si prin asta vrea sa-ti spuna ca poti avea incredere in el

| madalin95 a răspuns:

Asa fac toti baieti.eu spun sa ai incredere in el

| annida a răspuns:

Ai procedat bine ca nu ti-ai inceput viata sexuala asa devremewinking
Vezi pe parcurs cat de serios a vb si el.o sa iti dai seama din comportamentul lui.