Dacă l-ai fi iubit pe primul, nu ai fi ales să fii și cu cel de-al doilea, dacă l-ai fi iubit pe al doilea n-ai mai fi continuat să fii și cu primul. Majoritatea au spus să-ți alegi soțul, dar este clar că, ai ales să-l înșeli pentru că nu-l mai iubești. Dacă l-ai iubi n-ai fi lăsat alt bărbat să te atingă, nu ți-ar fi permis inima. Soțul tău știe de amant, nu este distrus emoțional, furios sau rănit, ci orgoliul îi este șifonat că un alt mascul a reușit să-ți ofere ce el nu-ți mai oferea de mult. Îl frustrează că există posibilitatea să te despărți de el și să fi fericită alături de alt bărbat. Această frustrare nu provine din iubirea pe care se presupune că ar trebui să ți-o poarte, ci pentru că nu suportă ideea să iasă în minus, deși dacă ai continua să fiți împreună, tot minus ar fi. Poate este conștient că nu-l mai iubești sau poate încă nu vrea să accepte asta, așa că încearcă să te facă dependentă emoțional și financiar de el. Nu acceptă ideea să ai (fericire) cu altul ce n-ai avut cu el, pentru că asta îl face să se simtă inferior. Te iubește atât de mult încât, suportă ideea că te împarte cu un alt bărbat.
Multe femei înșală pentru că nu mai primesc atenție și afecțiune din partea partenerului, vor să încerce să aibă ceea ce nu mai au, dar foarte multe rămân ancorate într-o relație care le oferă doar obișnuință, stabilitate, siguranță și comoditate. Ai ales să evadezi de toate aceste lucruri care nu-ți făceau corpul să vibreze de plăcere, oferite soțul tău, alegând un bărbat în brațele căruia te-ai refugiat.
Dacă îți plac două obiecte la fel de mult, asta înseamnă că niciunul dintre aceste două obiecte nu ies cu nimic în evidență în ochii tăi.
Dacă iubirea se naște în timp, moare în timp. Iubirea nu este muritoare, dar iluziile, cerințele nevoile și promisiunile oamenilor sunt. Iubirea nu înseamnă să găsești o persoană care să aibă comportamentul corespunzător cerințelor și nevoilor tale. Nu cred că ai cu soțul tău acea chimie, conexiune, scânteie, compatibilitate, atracție fizică, atracție și compatibilitate sexuală, sentimente intense și profunde, atracție mentală, dar nici cu amantul nu le ai. Iubirea este un carusel al emoțiilor, al sentimentelor și al trăirilor.
Idirect, ești un exemplu pentru fiicele tale, așa vrei să-și amintească de tine? O femeie care s-a lăsat acaparată de frici și frustrări, de oameni și nevoi materiale care nu aduc fericirea, dar pe care dacă ți le dorești le poți obține. Situația în care ești este foarte dăunătoare sufletului tău. Nu-ți găsi scuze și acționează! Nu aștepta până fiicele vor fi capabile să-și poarte singure de grijă, nu le oferi o iluzie a unei familii care ar trebui să fie fericită, dar nu este. Timpul trece, fiecare minut pe care îl lași să treacă fără să îl folosești cu scopul de a fi fericită, este un minut pierdut, pentru totdeauna. Nu încerca să continui relația cu soțul tău de dragul amintirilor frumoase, nu trăiești în trecut, ci în prezent, și în prezent ești nefericită.
Femeile nu știu sau nu vor să pună punct când trebuie, alegând să facă o "încropeală" (găsesc pe cineva care îi compensează defectele partenerului) dintre partener și amant, dar asta nu înseamnă fericire. Întrebarea potrivită nu este pe cine să alegi, ci de ce nu ești o femeie determinată, curajoasă și luptătoare?
Îți va fi greu la început, probabil îți este teamă de eșec, dar gândește-te că în zona ta de confort nu te așteaptă fericirea și împlinirea. În primul rând o faci pentru tine și pentru șansa la un nou început pe care îl vei primi când vei încheia sfârșitul pe care îl prelungești din cauza lipsei de respect pentru tine și a încrederii în sine pe care nu o ai.
O iluzie care corespunde sau compensează, nu înseamnă fericire.
Fii demnă pentru fericirea pe care ți-o dorești s-o simți!
Aha. Deci să înțeleg că nu ești de acord cu ăștia care dau ignore
Am si eu 4 la ignore. 2 din cei 4 sunt de fapt aceeasi persoana. Toti 3 din acelasi motiv. Tampiti/e care ma freaca la icre cu mesaje in privat. Motivul lui tataie mai sus e penibil.
Mda. Și mie tipul mi-a trimis o grămadă de înjurături în privat
Și de ce faci ratat pe cine moare singur? Ar trebui să te gândești că unii n-au cum să îndrepte situația, n-au cu cine și cu ce. De exemplu eu.
In cazul lui ar muri ca un ratat. Pentru ca se vede ca nu e genul de om care merita respectat. Nu e un tata iubit, nu e un sot respectat. Este un nimic. Si o sa moara ca un nimic.
Tu esti tembel. Abia ai 21 de ani. Daca aveai 51 mai te luam in serios. Stai linistit. Ai toata viata inainte. Nu te mai prosti cu "mor singur". Nu stii niciodata ce este dupa colt. Mica ta problema este increderea in sine. Ceva ce fetele/femeile "miros" de la o posta. Lucreaza la acel aspect si o sa gasesti ceea ce vrei.
De parcă n-am încercat la viața mea. Am făcut de dracu-n 4 să modific treaba asta. Rezultatul? Simplu. Situația mea nu corespunde cu cerințele, pretențiile de viață bună, și comoditatea divelor noastre din România
De ce nu mă întrebi în domeniul sportului câtă încredere în sine am? Cum se face că acolo reușesc? Chiar am o problemă crezi?
Probabil nu stiu unul de altul si atunci te comporti ca o curva!
Nu e moral sa fi cu 2!
Nu poți fi cu ****-n cur si cu sufletu-n rai