BUna, imi pare rau pentru tine... daca ai fost cu el un an si dupa acest timp el nu a mai vrut sa fie cu tine, inseamna ca nu te merita si nu merita nici o lacrima si nu merita sa suferi deloc pentru el, eu zic sa incerci sa il uiti, ceva ma face sa cred ca pana la urma se va intoarce la tine, de fapt sunt aproape sigura de asta ca asa fac majoritatea, mai ales daca ai fost un an, acum poate vrea sa fie un timp liber, poate vrea distractie, poate este confuz, cine stie? Dar un lucru e cert:el se va intoarce, poate nu acum, dar tot o vaface, daca te-a iubit si a fost atat timp cu tine, e posibil sa realizeze ce mult tine la tine si sa vrea impacare si eu zic sa nu il mai ierti daca iti va cere, faci cum vrei, dar daca s-a purtat asa nu stiu ce sa cred, intr-un fel ma gandesc ca o sansa merita oricine dar nu stiu, acum depinde de fiecare si de situatie.Eu am fost un an cu prietenul meu, ne-am despartit, el a vrut asta ca nu am vrut sa facem sex, eu tot il refuzam si el m-a lasat ca a zis ca a asteptat destul dupa mine.Si ce crezi? Eu am suferit mult, am plans, etc...si pana la urma dupa un timp tot el a inceput sa ma caute si sa imi ceara se ne impacam, am facut ce am facut si am zis sa ii mai dau o sansa, iata ca acum suntem impreuna din nou, tot la mine s-a intors ca la mine tine, mi-am dat seama de asta ca acum se comporta super cu mine si in plus nu maii mi cere sa facem sex a zis ca sa fac cum vreau eu, ca imi respecta decizia, deci in concluzie, asa sunt baietii mai au momente de ratacire sau poate asa un moment de prostie dar pana la urma tot la persoana iubita se intorc, depinde de tine daca il mai vrei sau nu.
Toate patim asta.stiu foarte bine cum e, sper numai ca tu sa nu-l fii iubit atat de mult. Uita-l si mergi mai departe! Sa nu-l primesti inapoi! Unde scuipi, nu mai lingi! vorba ceea.
Daca nu a avut curajul sa iti spuna in fata inseamna ca nu te merita oricum. Sunt si astfel de baieti dar nu trebuie sa renunti. Sunt baieti care merita si sunt sigur ca exista si unul pentru tine. Incearca sa realizezi ca nu avea sens oricum, e mai bine asa pentru tine.
Nu are rost sa suferi pentru el! daca el ti-a facut asta si ti-a ascuns ca vrea sa fie cu alta fata nu merita dragostea ta! vei intalni cu adevarat baieti care sa te merite si care sa tina cu adevarat la tine! Viata merge inainte(doare, stiu un an nu e 2 saptamani) insa cu timpul ai sa uiti!
Nu!
Categoric
Indif daca s -a dus la aia pentru...nu conteaza.Asta nu il face mai putin dobitoc si pervers.
Deci uita de el pentru ca sunt altii care te merita.:*si care stiu sa te pretuiasca asa cum esti
Scumpo, nu iti pierde speranta! Vei fi iar cu el daca iti doresti, si vei incerca sa-l recuceresti. Pentru ca u an impreuna nu se uita peste noapte. Poate ca el a cautat la aceea fata ce nu i-ai dat. Asa am patit si eu. Insa orgoliul mi-a zis sa il dau draq.
In final ce vreau sa zic este : nu suspina dupa el, ci fa-i acelasi lucru. daca nu vrei sa-i faci acelasi lucru care ti l-a facut el tie atunci recucereste-l, si ia-l inapoi de la scorpia aceea.
Bafta.
Ceva de genul asta am patit si eu te rog din suflet sa nu mai versi o lacrima din cauza unui nemernic de barbat nu merita sincer sa suferi pentru ca este cel mai josnic specimen care exista pe lumea asta.nu plange in fata lui nu il cauta iar cand te cauta fi indiferenta iar daca te inalnesti cu el vb flecmatic ca daca a facut o data va mai face iar nu merita sa suferi din cauza lui ce draga tu sa il ierti dupa fiecare excapada al lui? tu hotarasti dar gandeste-te la tine
Macar nu a avut curajul sa iti spuna in fata ca numai vrea sa fie cu tine.cum spui si tu pana la urma tot la tine o sa se intoarca, daca vrei il ierti dar daca nu.nu. e alegerea ta"se iarta, dar nu se uita".
Parerea mea ar fi sa nu il mai ierti, pentru ca daca te iubea cu adevarat nu renunta la tine pentru aia care doar il folosea, ci o refuza pe fata aia.
Wow! Prin ceva asemanator trec si eu acum asa ca stiu cum este. Pai lasa'l sa isi faca de cap pana isi va dea seama ca greseste. Sigur se va intoarce la tine, pentru ca nu are cum dupa un an sa te uite in 2 zile. Cand iti va cere impacare fa-i o mica prezentare a lucruilor pe care le-a facut, explica-i ca il iubesti si din cauza asta suferi mult si ca daca mai continua asa nu mai are niciun rost. Apoi fa-i mici"conditii" pe care sa le respecte si totul va fi ok. Totusi, ar trebui sa te intrebi care este motivul pentru. care a renuntat la tine pentru tipa aia... Nu l-ai satisfacut?
Nu mai trebuie sa i dai nikio sansa, parerea mea. daca te iubea cu adevarat nu s ar fi cuplat cu aia.asta e lipsa de iubire din partea lui. a preferat sa dea o clipa pe 1 an.pacat.are sa regrete.ai sa vezi.eu te as sfatui sa nu l mai ierti.acum decizia ta
Mergi inainte fara el. Nu va fi ultimul care va face asta. Nici nu mai spera ca se va intoarce. Sunt iubiri adolescentine.Vei gasi pe altcineva, vei iubi, vei suferi si tot asa pana cand te vei marita si vei avea o familie fericita...Mult succes si capul sus!
Hai sa iti spun care e treaba aici. In primul rand gandeste`te asa: daca in timp de un an te`ai culcat cu el, e clar ca el nu te iubeste si intr`adevar nu mai are nici un rost sa "suspini" ci sa iti vezi de viata ta mai departe, Insa daca timp de un an nu ai avut relatii sexuale cu el e clar ca baiatu cauta asta la fata respectiva, si dupa ce va reusi cu siguranta se va intoarce la tine. ti-a dat tie liber doar sa nu te simti tu inselata daca ai afla ca a facut`o cu alta. Deci totul depinde daca ai facut`o sau nu cu el in acest timp. :*