Oarecum sensibil subiectul, si spun asta pentru ca e clar ca cineva nu face ceva bine. Solutia pentru asta e la amandoi, tu ai putea incerca sa vorbesti cu ea pe subiectul asta si sa ii explici cat de mult conteaza asta pentru tine(sa nu cumva sa duci subiectul atat de extrem incat sa se simta fortata sa faca asta sau sa o faca pentru tine) si pentru voi ca sot si sotie. Trebuie sa gasesti o metoda prin care sa-i faca si ei placere sa faca asta, sa-si doreasca asta, sa-ti ceara asta. Nu e normal sa aveti relatii intime o data pe luna si atunci trasa si fortata, asta trebuie sa vina natural ca baza fizica a iubirii dintre voi, cu parere de rau iti spun si cred ca si tu stii asta, iubirea ajunge sa se duca daca nu-i impartasita si pe plan sexual. Si nu esti bolnav ca iti doresti relatii intime cu ea o data la 2/3 zile, nici in fiecare zi n-ar fi o boala daca asta iti doresti, ai cu cine si va face placere amandurora. Sfatul meu e sa vorbesti cu ea deschis despre asta, poate e ceva din ce faci si nu-i place, poate nu i-ai descoperit zonele erogene, incearca in ziua din luna asta cand mai prinzi asemenea activitati sa o faci diferit si poate cine stie ai noroc si pe a doua zi. Inca ceva, dupa finalizarea contactului sexual nu va ridicati si fiecare pleaca intr-o directie sau alta, mai stati unul langa altul, va sarutati, va mangaiati, va alintati etc, eu personal iubesc chestia asta. Succes iti doresc!
Total gresit!
Sunt maritata de f multi ani si am copii mari. Nu sunt singura, iar asta o pot confirma cateva persoane de pe acest site, care ma cunosc personal si stiu cat sunt de alintata si rasfatata de sotul meu.
Total gresit si cu frigiditatea, iar ai dat cu batul in balta, probabil ca esti un mic misogin care-i incapabils a satisfaca o femeie si atunci da vina pe femei.
Nu-i nimic, te iert si sincer, imi este o mila teribila pentru frica si incompetenta ta, dar pot sa-ti spun ca-ti vei gasi si tu o femeie, daca vei invata sa respecti femeile si sa le vorbesti frumos.
Cand sexul al tine dureaza 2-3 minute, este nromal sa crezi ca tu faci toata treaba, fiindca femeia nu ajunge sa se excite sau sa aiba orgasm, in aceste conditii.
Jenant sa vii sa afirmi acest lucru, cand nu cunosti nimic despre femei, iar in plus esti incapabil sa duci o femeie la orgasm.
Sincer, imi este tare mila de tine si de handicapul tau, dar chiar nu te pot ajuta.
O sa mai inveti tu despre sex cand mai cresti si aflii cu ce se mananca el. pana atunci, incearca sa fii respectuos pe acest forum, ca nu ai habar cu cine discuti.
Cand esti mic si nu ai habar cu ce se manaca sexul, taci din gura fiindca risti sa te faci de rusine, mai ales cand confunzi laba cu sexul.
Te sfatuiesc sa fii respectuos pe forum, ca nu toti avem anisorii tai.