Atat timp cat esti sigur ca sentimentele ei pentru tine sunt reciproce, desigur, merita. Daca nu, e chiar patetic.
Depinde,daca o iubesti cu adevarat, si ea la fel, merita. Dar daca e numai pentru avere sau alte bunuri materiale, degeaba!
Merita doar daca esti sigur ca si ea ar face la fel si ca te iubeste la fel de mult!
Nu te intrebi asta, nu zici ca lupti, ci mergi mai departe, nu te dai batut si nu-ti pasa de refuz... asta pana la o limita.
Normal ca se merita sa lupti pentru persoana pe care o iubesti, atat timp cat tine si ea la tine.Este mai greu sa lupti pentru cineva care nu tine la tine, s-au nu are nici cel mai mic sentimente pentru tine, practic ai lupta tu insuti si te-ai rani pe tine insuti.Cand iubim pe cineva, merita sa luptam pana la capat, sa nu ne dam batuti nici o clipa. Dupa cum spune si vorba aceea"cine nu lupta, nu castiga".
Eh. nu e pentru bani... si alte chesti. chiar nu sunt genul. nici ea nu e pe interes ca multe altele din ziua de azi D, si da ma iubeste cu adevarat si eu pe ea. dar ca multe alte cazuri, foarte multe greutati nu e usor deloc. obstacole... si alte chesti de`asta am sentimentu ala de indoiala, dar mi-am pus si eu in minte. sa nu renunt sa merg pana la capat si apoi oi vedea cum o fi.
1libercugetator1 întreabă: