| *LiGht* a întrebat:

Oare poti relua o relatie dupa o despartire de aproximativ 3 luni, daca el te suna insistent, si vrea sa mentina contactul cu tine, si nu demult inca propune sa iesi la un ceai?

Răspuns Câştigător
| aandreea27 a răspuns:

Dc il iubesti din tot sufletul, dc poti sa uiti, sa ierti tot ce s-a intamplat intre voi, dc consideri ca merita sa-i mai acorzi o sansa, dc si el este constient de faptul ca a gresit fata de tine, atunci fa-o...In primul rand pentru tine, pentru ca apoi sa nu regreti ca nu ai facut-o.
Dc el va realiza tot ce s-a intamplat, atunci va face tot posibilul sa-ti demonstreze ca nu ai gresit prin faptul ca l-ai acceptat din nou in viata ta.
Multa bafta!

13 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

BUna, eu am reluat o relatie dupa aproape 4 luni, deci nu vad ce ar fi rau in asta, daca 2 persoane se iubesc, daca doresc sa reia relatia si sa fie cum au fost la inceput e foarte ok...acum depinde si de ceea ce a fost intre ei, de sentimentele care le au unul fata de celalalt, eu m-am impacat cu prietenul meu, dupa ce ca el mi-a dat papucii si ne-am si certat mult in timpul cat am fost despartiti, dar pana la urma ne-am dat seama ca nu e deloc bine ceea ce facem, si-a dat si el seama ca nu ii este bine fara mine si mi-a cerut sa ne impacam, initial nu am vrut sa accept, fiind constienta de raul care mi l-a facut, dar m-am gandit mai bine si am ajuns la concluzia ca atunci cand iubesti e bine sa ierti si sa acorzi o noua sansa persoanei iubite, poate sa treaca si ani buni de la despartire, daca inca exista iubire atunci impacarea poate avea loc.

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca exista iubire inca e foarte normal!

| Malvina24 a răspuns:

Da bineinteles! si frumos din partea lui ca vrea sa se impace cu tine, te cheama la un ceai sa mai vb de voi 2 si s va impacati! merita sa incerci eu zic sa te duci cu el la ceai vezi ce-ti zice, cum vorbeste cu tine si apoi iei o hotarare! bafta!

| georgiana a răspuns:

Bine si frumos, important e sa nu faci asta doar de dragul presiunilor, ci de sentimele purtate lui.Iesiti la un ceai sau la o prajitura si vorbiti despre voi.Intelegre si comunicare!

| RobYnRobYn a răspuns:

Draga mea, depinde de voi doi si de ceea ce va leaga! Bineinteles ca poti relua o prietenie, pentru ca e frumos cand te desparti de cineva sa o faci in teremenii cei mai politicosi posibili. Daca va leaga sentimente puternice, poate ca aceste 3 luni au fost o perioada foarte buna sa vedeti ce simtiti unul pentru celalalt! Bafta in viata!

| SlobodLaGura a răspuns:

3 luni, cam multicel, de obicei sunt recomandate pauzele mici. depinde de voi doi, merita sa incerci ceaiul, dupa care sa te mai gandesti. Succes!

| *LiGht* explică:

Iubire? exista, dar aici exista problema de lipsa libertatii. el spunea ca are nevoie de ea, ca vrea sa-si piarda timpul de tinar in distractii.in genere sa-si traiasca viata din plin, poate dintr-un punc de vedere il inteleg, insa.prin acest fapt mie imi creste mult mai tare orgoliul. El afirma ca ma iubeste, ca tare ma iubeste, uitati-va, pin' la un moment, nici nu cred aceasta prostie, caci sa m-a iubit, nu avea sa procedeze astfel cu mine, sa ma raneasca in 1 rind...

| răcsvan a răspuns:

Unii oamenii au reluat o relatie chiar si dupa un an.Eu de exemplu. Asa mai dai o sansa poate se va schimba.Sau si mai bine dai o sansa si schimbal.Asa-i mai simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am reluat o relatie dupa 3 ani, si crede-ma ca in astia 3 ani nu ne-am sunat insistent si nu am baut multe ceaiuri. Si da, acum ne intelegem perfect. Poti sa incepi o relatie cand vrei tu! Atata timp cat vreti amandoi nimic nu va opreste. Ia alea 3 luni ca pe o perioada in care ti-ai dat seama ce inseamna el pentru tine, sau si-a dat el seama ca te iubeste.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca si tu mai tii la el eu zic sa te impaci...Sa iesi cu el la un suc, ceai si sa vezi ca ii poarta mintea. Doar asa vei vedea adevaratele lui intentii, incercand sa comunici cu elwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da,,, absolut,,, mai ales daca in acest timp ati realizat ambii ca sunteti facuti unul pentru celalalt,,,
Eu am reluat relatia cu persoana iubita dupa 4 luni de separare, desi a fost una dureroasa, si nu regret, fiindac in acest timp ambii ne-am maturizat si am devenit ma intelepti...Bafta!

| magdayry a răspuns:

Eu am reluat relatia si dupa un an, pentru ca e adevarata vorba,, inimii nu-i poti comanda,,

| stivi a răspuns:

Tocmai cum zice si "floom" daca exista iubire normal ca e posibil. Eu am avut o relatie cu o tipa de vreo cateva luni ( nu mai tin minte cate ca asta se intampla pe la varsta de 15 ani si acum am 18) iar apoi ne-am despartit insa dupa 2 ani, atentie 2 ani ( nu 3 luni in cazul tau ) ne-am combinat iarwinking deci bafta! >big grin