| Roll a întrebat:

Ok uitati ce s-a intamplat: parintii mei sunt plecati la niste prieteni de familie si ar trebui sa se intoarca de acum din clipa in clipa. AM NEVOIE DE AJUTOR! iata povestea: am cunoscut o prietena de-a verisoarei mele (eu am 17, ea are 15) de cateva luni. iesim destul de des impreuna, o mai ajut cu temele la romana (nu ca nu s-ar descurca singura, dar profesorul ei e cam batut in cap) si avem destul de multe lucruri in comun (de ex ne plac jocurile video, avem amandoi Sony PS3), in fine...
A venit la mine acum vreo doua ore, iar eu vreau sa-mi pierd virginitatea >:", asa ca i-am cerut sa facem sex. ea a zis ca nu e prea sigura, ca sa vedem, iar eu i-am zis ca nu-si faca griji pentru ca stiu ce fac si in plus ii mai dau si doua jocuri de play station daca zice DA big grin
asa ca i-am dat 2 jocuri mai vechiute de care m-am plictisit si apoi ea s-a dus in camera la mine, asa cam confuza si a zis ca ma asteapta. in fine...
eu intre timp ce m-am gandit? am vazut la TV ca pentru sex ar fi bun niste lubirifiant, altfel nu intra bine tongue
ok, insa nu am prin casa asa ceva, asa ca m-am dus la frigider si am luat niste unt, dar e cam rece si nu se topeste, insa ca l-am pus la microunde 8 minute iar apoi l-am pus intr-un pahar si i l-am turnat pe pasarica >:"
Problema e ca acum s-a inchis in baie si plange ca o doare si ca am ars-o sad nu stiu ce sa fac sa o scot de acolo si parintii mei trebuie sa ajunga in orice clipa...:-s
Are cineva vreo idee? Sa-i mai dau vreo doua jocuri mai noi petru PS3? sad

Răspuns Câştigător
| Tigrilă a răspuns:

Uite una! http://i.imgur.com/Es4DG.jpg

9 răspunsuri:
| CatMeadow a răspuns:

Mah copile? u esti prost sau handicapat?

| KaterinaPetrova a răspuns:

laughing))))) prost mai esti saracu` cine crezi ca te crede p tinelaughing)))))) fraier...tongue

| Roll explică:

M-au sunat parintii si se intorc mai tarziu. inca mai aveti timp! VA ROG AJUTATI-MA! crying

| Nirdoc a răspuns:

Ma baiatule tu trebuie sa stii un lucru pe post de lubrifiant e prezervativu, acum ca sa o scoti din baie dai 3 jocuri de PS3, explica-i ca ai gresit si ca se intorc parintii tai si ca e mai bine sa iasa de acolo. A da si sa se spele in zona aia.

| Lolita1130 a răspuns:

rolling on the floor Esti bolnav mintal? Serios. Ai mituit-o cu 2 joculete ca sa faceti sex?! Ori tu esti prea prost, ori ea este prea retardata de a acceptat. Cred totusi ca va potriviti. Oricum, m-ai amuzat teribil laughing))!

| aryana_4212 a răspuns:

Dragutule la mintea ta trebuia sa te gandesti ca o doare.Trebuie sa o dai cu ceva crema si sa mearga la doctor iar dragostea nu se face pe jocuri ci din iubire.

| Klepto a răspuns:

Troll detected.
Si inca un troll rebut care sufera de Imagination Fail rau de tot.
Revino-ti, ca numai tu razi la chestiile astea si restul rad de tine ca te crezi amuzant.

Data viitoare cand esti plictisit uita-te cum cum se usuca vopseaua sau citeste din cartea de telefoane.

| DUTCH a răspuns:

Eu iti dau un 10

| Marius_1903 a răspuns:

Du-te drecu ca daca este adevarat ce zici esti prost rau de tot